Kyllingbryst med urtesaus, gulrotpuré og skivede poteter

Vårt kyllingbryst er Sous Vide behandlet i en rund og god urtesaus, noe som gjør det både saftig og smakfullt. Som tilbehør får du sitrusmarinerte, skivede poteter, med et hint av cayenne, og en fyldig gultrotpuré. Retten inneholder 29 % grønnsaker, har lite mettet fett og er rik på protein. God middag!

Vekt: 490

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Nøkkelhullet

Nøkkelhullet

Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Kyllingbryst i urtesaus (39 %): 63 % norsk kyllingbryst, 37 % urtesaus (vann, løk*, aroma, modifisert maisstivelse, olivenolje, hvitløk*, smør, salt, sukker, bestrålt krydder, farge (brunet sukker)). Gulrotpuré (31 %): 82 % gulrot*, vann, helmelk, smør, salt, fortykningsmiddel (karragenan), bestrålt krydder. Potetskiver (31 %): 91 % poteter, sjalottløk*, rapsolje, salt, sitronsaft*, hvitløk*, bestrålt sort pepper og cayennepepper. * Totalt 29 % grønnsaker.

Oppbevaring

Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.