
Kyllingbryst med urtesaus, gulrotpuré og skivede poteter
Vekt: 490
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et lite hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp, og anrett på en tallerken.
I vannbad: Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la det småkoke i ca. 10 min. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp, og anrett på en tallerken.
Nøkkelhullet
Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Ingredienser
Kyllingbryst i urtesaus (39 %): 63 % norsk kyllingbryst, 37 % urtesaus (vann, løk*, aroma, modifisert maisstivelse, olivenolje, hvitløk*, smør, salt, sukker, bestrålt krydder, farge (brunet sukker)). Gulrotpuré (31 %): 82 % gulrot*, vann, helmelk, smør, salt, fortykningsmiddel (karragenan), bestrålt krydder. Potetskiver (31 %): 91 % poteter, sjalottløk*, rapsolje, salt, sitronsaft*, hvitløk*, bestrålt sort pepper og cayennepepper. * Totalt 29 % grønnsaker.
Energi | 356 kJ (85 kcal) |
Fett | 2,7 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 0,9 g |
Karbohydrat | 7,9 g |
— hvorav sukkerarter | 2,7 g |
Kostfiber | 1,2 g |
Protein | 6,9 g |
Salt | 0,69 g |
Oppbevaring
Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.