MasalaMagic Tikka Masala med kylling og basmatiris

Tikka Masala er den mest kjente indiske retten i i Norge, og er kjent for sin fyldige og smaksrike saus. Retten består av saftig norsk kylling, grillet paprika og løk servert i en mild, aromatisk og kremet saus. Serveres sammen med en krydret basmatiris. Utviklet i samarbeid med den indiske kokken Niru Kumra. 

Vekt: 450

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Kylling tikka masala (62 %): 24 % marinert kylling (74 % kylling, vann, krydder (bl.a. korianderfrø, spisskummen, kanel, nellik), dekstrose, tamarind), vann, fløte, tomatpuré*, paprika*, løk*, tikka masala-krydder (bl.a. ingefær*, hvitløk*, chili, muskat, pepper), solsikkeolje, melonfrøpulver, rapsolje, salt, eddik, modifisert maisstivelse, maismel. Krydret basmatiris (38 %): 99 % basmatiris, krydder (bl.a. spisskummenfrø, kardemomme, laurbærblad). *Totalt 17 % grønnsaker

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken taper seg noe.