MENY

​Nå kommer nyhetene fra Fjordland – Høsten er i BOX!

Årets store nyhet er at Fjordland lanserer en helt ny serie mindre ferdigretter – BOX! Vi lanserer også laktosefri risgrøt, og flere nye klassiske middagsretter. På toppen av det hele kommer Yoplait Double 0% med en himmelsk smakskombinasjon av solbær, sitron og mynte.


Vi presenterer Fjordland BOX – en helt ny serie rimelige, små og varme måltider


Nå tilbyr Fjordland en serie smaksrike og spennende småretter som enkelt kan varmes og spises til lunsj, som mindre middag eller når du kommer sent hjem. Serien heter Fjordland BOX og lanseres med en curryrett, en pastarett og to spennende supper. Serien kommer i små bokser som er enkle å håndtere og spise fra. Vi har bevisst valgt å ikke ha et ekstra lokk med skje eller gaffel på denne serien, for å spare plast og miljø.

 

Fjordland Laktosefri Risgrøt – nå har vi risgrøt for alle!


Fjordland Risgrøt har lenge vært hele Norges favorittgrøt, og mange har etterspurt laktosefri risgrøt fra Fjordland. Nå er den endelig her!

Fjordland Laktosefri Risgrøt har den samme gode smaken som originalen. Hemmeligheten bak den gode smaken ligger i forsiktig koking og nok tid til at risen sveller til perfekt konsistens. Oppskriften består av enkle og rene råvarer: rundkornet ris, laktosefri helmelk, litt vann og litt salt. Fjordlands grøter er uten tilsatt sukker, men for å gjøre grøten mer komplett, har vi lagt ved en sukker- og kanelpose. Grøten blir å finne i NorgesGruppen og Coop sine butikker.

 

Vi utvider utvalget av kjente og kjære tradisjonsretter med Kjøttpølser og Bifflapskaus!


Kjøttpølser – pølser til folket! Hva er vel mer velsmakende enn en deilig pølsemiddag? Nå gjør vi det enda enklere og serverer to kjøttpølser sammen med en deilig potetmos og fyldig kålrabistappe laget fra bunnen av. Retten inneholder 25% grønnsaker og vil være å finne i alle Coop sine butikker.

Brun lapskaus, eller bifflapskaus som vi liker å kalle det, er en klassisk brun lapskaus med strimlet norsk storfekjøtt og tradisjonelle råvarer som potet, gulrot, sellerirot, kålrot og løk. Retten inneholder hele 35% grønnsaker, er rik på protein og har lite mettet fett. En sikker hverdagsfavoritt! Produktet blir å finne i alle Rema 1000 sine butikker

 

Fjordland til familien – Fiskeboller i hvit saus


Fjordland fortsetter satsningen på større, ferske ferdigmiddager til familier, samboere og venner. Dette er middager til 2-3 personer, der vi anbefaler noe tilbehør på siden. Nå lanserer vi en gammel Fjordland-favoritt – Fiskeboller i en glutenfri hvit saus med poteter. Dette er en klassisk norsk hverdagsmiddag, og en rett hele familien kan like. Produktet blir å finne i mange av Coops og Norgesgruppens butikker.

 

Yoplait Double 0% med spennende smaksnyhet 


Oppdagelse av helt nye kombinasjoner av frukter og bær som smaker fantastisk gir umiddelbar lykkefølelse. Den følelsen kommer raskt med Yoplait sin nye variant hvor solbær blir akkompagnert av syrlig sitron, og med en frisk ettersmak av mynte. Som de andre smakene er den helt uten fett og tilsatt sukker, og med dobbelt så mye frukt og bær enn det som er vanlig i norsk fruktyoghurt. Den nye yoghurten blir å finne i Coop sine butikker. 

Les mer om nyheten fra Yoplait på www.yoplait.no

Les mer om de nye produktene: