MENY

Et smakfullt samarbeid med Arne Brimi

Fjordland har med god hjelp av Arne Brimi laget en rustikk serie med rause, smakfulle middagsretter av høy kvalitet; Grove middagskaker, Viltboller og Lammelår.


Tradisjonsrik mat til folket

Arne Brimi har et ønske om å lage god mat til flere, og samarbeider med Fjordland for at flest mulig i Norge skal få mulighet til å smake god, tradisjonsrik mat. Det er tanken bak Sous Vide rettene Viltboller, Lammelår og Grove middagskaker. Den folkekjære kokken står for kortreist mat og den gode matopplevelsen, og disse produktene bygger derfor på norske mattradisjoner, kvalitet og lokale råvarer.

Grove middagskaker

Mors kjøttkaker har til alle tider vært vanskelige å slå. Men vi mener at Brimis grove middagskaker har en god sjanse! Retten inneholder grove medisterkaker av svin med urter i en nydelig fløtesaus. Tilbehøret er potetstappe med rotgrønnsaker og tyttebærsyltetøy med eplebiter, noe som løfter hele retten til en enestående smaksopplevelse.

Viltboller

Nordmenn har dype røtter som jeger- og fangstfolk, og særlig er det elg vi har vært ute etter. Kanskje det er derfor vi liker viltsmaken så godt. Retten inneholder rikelig med viltboller av norsk elg, i en fantastisk fløtesaus med sjalottløk og lokale råvarer som Gudbrandsdalsost og Snøfrisk. Tilbehøret er i ekte Brimi-ånd med selleripuré og tyttebærsyltetøy med eplebiter.

Lammelår

Sauehold har alltid stått sterkt i landet vårt. Sauen har gitt oss både kortreist fårikål og varme ullklær. Denne retten inneholder herlige stykker av lam i en utsøkt sjalottløk- og estragonsaus. Tilbehøret er i god norsk mattradisjon med potetskiver, samt en bygg- og grønnsaksblanding med bygg fra Skjåk.

Her finner du mer informasjon om rettene