MENY

Fjordland fortsetter satsningen på spiseklare mellommåltider

– Fjordland har hentet inspirasjon fra utlandet i utviklingen av LITT MAT, en ny serie spiseklare mellommåltider som skal nytes kalde. De smaksrike rettene passer perfekt for alle som trenger litt smart påfyll i en hektisk hverdag, sier markedssjef Ellen Molstad Dale.


Lanserer internasjonal mattrend i Norge

Smoothie Bowl, er en trendy og spiseklar nyhet, basert på 100 % frukt og bær, med knasende sprø granolatopping. Fjordland lanserer, som de første i Norge, en serie tykkere smoothies i beger, med smakfulle og rene blandinger av frukt og bær, som skal spises med skje. Granolablandingen, med tørket frukt, og skje, følger med i lokket.  

Frukt er det mest brukte mellommåltidet i Norge (Ipsos 2017), og noe myndighetene oppfordrer alle til å spise mer av. «Fjordland ønsker å øke utvalget av praktiske og fornuftige alternativer på farten», fortsetter markedssjef Ellen Molstad Dale.

Smoothie Bowl vil gjøre det enklere å nyte et fiberrikt frukt- og bærmåltid på farten. Bloggere og trendsettere over hele verden har allerede tatt trenden til seg, og Fjordland gjør den nå ferdig tilberedt og spiseklar.

Pressemelding_smoothie_begge

 

Flere grønne alternativer for folk på farten

Litt Mat Salater, er en serie spiseklare salater tilpasset et mellommåltid, som skal nytes kalde. Salatrettene inneholder naturlige råvarer og spennende kombinasjoner av korn, bønner, linser og grønnsaker, i tillegg til dressinger som løfter frem smakene. Gaffel følger med. Enkelte av rettene er velegnet for vegetarianereog tilpasset veganereSalatene har et lavt innhold av mettet fett, i tråd med retningslinjene fra Helsedirektoratet.  

Litt_Mat_salater_L3_2018

Les mer om produktene: