MENY

Grøtlunsj UTEN tilsatt sukker

Etterspørselen etter sunnere produkter bare forsetter å øke. Nå kommer Fjordlands svært populære Byggrynlunsj  helt UTEN tilsatt sukker.  


Bygg- og Havrelunsj fra Fjordland ble lagt i  handlekurven over 14 millioner ganger  i 2018, og flere og flere får øyene opp for det smakfulle mellommåltidet.

Byggrynlunsj ble lansert i 2014, i et samarbeid med Arne Brimi, og er basert på Byggryn fra Skjåk. Det er det unike Skjåkgrynet, med de ernæringsmessige kvalitetene og den sødmefylte smaken, som gjør Byggrynlunsj til et sunt og godt mellommåltid.

To år senere ble Havrelunsj lansert. I dag kommer Fjordland sine grøtlunsjer med mange forskjellige fristende smaker, slik at det virkelig er rom for variasjon.

Nå tar Fjordland de populære grøtlunsjene et steg videre og lanserer Byggrynlunsj UTEN. Serien består av to unike varianter av Byggrynlunsj, helt uten tilsatt sukker, men med den samme gode smaken. Byggrynlunsj UTEN med jordbær & lime har en frisk og god smak av jordbær med en syrlig twist av lime. Byggrynlunsj UTEN med eple & pære har en rund og god profil som vil appellere bredt og falle i smak hos de aller fleste. 

Både myndighetene og bransjen har satt fokus på sukker i kostholdet, og flere forbrukere  enn noen gang  ønsker å redusere inntaket  av tilsatt sukker (Spisefakta 2018). 

– Vi ser en økende etterspørsel etter produkter med mindre sukker.  Den norske forbrukeren blir stadig mer opptatt av å begrense sukkerinntaket sitt, og det  tar  vi i Fjordland på  alvor. Derfor lanserer vi nå vår populære Byggrynlunsj helt uten tilsatt sukker , sier Elisabet Holmefjord,  kategorisjef  for spiseklare mellommåltider i Fjordland. 

– Vi har jobbet lenge med både grøten og syltetøyene, for å være sikre på å få til den samme gode og sødmefylte smaken som vi vet forbrukerne liker ved dagens produkter – men helt uten bruk av sukker. For vi vet at god smak er det  viktigste  når man velger mellommåltid, sier Elisabet Holmefjord.Her er alle grøtlunsjene til Fjordland: