MENY

Kategorisjef for yoghurt søkes

Vi søker kategorisjef yoghurt til spennende og utviklende stilling med resultat- og oppfølgingsansvar for merkevaren Yoplait.


Med sin opprinnelse fra Frankrike, og en lang og tradisjonsrik historie er Yoplait blant verdens største yoghurtmerker målt i både kjennskap og omsetning. Yoplait og kategori yoghurt har høy prioritet i Fjordland, og det er strategiske mål om sterk vekst i årene fremover.

Vil du bli en del av vårt selskap og bidra til at vi når målene? Da må du lese videre.

Ansvarsområder for stillingen:

  • Merke- og produktposisjon: Utarbeide og implementere merkestrategi i alle deler av marketingmix, både på eksisterende og fremtidig portefølje
  • Produktutvikling og innovasjon: Aktivt delta i prosjekter og definere forbrukerbehov i tråd med vedtatte merkevarestrategi
  • Lønnsomhet: Ansvarlig for lønnsomheten på kategorien og aktivt jobbe med forbedring av produktkalkyler og prissetting
  • Forbrukerkommunikasjon: Utvikle og forvalte langsiktige kommunikasjonsstrategier og merkevarebyggende reklameløsninger
  • Forbrukerforståelse: Kjenne og forstå forbrukers ønsker, behov og bruksmønster

Følgende formell kompetanse, erfaring og egenskaper er viktige:

  • Høyere utdannelse innen økonomi, markedsføring og/eller strategi
  • Solid erfaring som kategorisjef, merkevaresjef eller tilsvarende, minimum 5-8 år med dokumenterbare resultater
  • God kjennskap og interesse for markedsføring og innovasjon

Stillingen innebærer et tett samarbeid med øvrige avdelinger, produksjonsanlegg, leverandører og avtaleparter i inn- og utland. Stillingen er plassert i Kategori- og markedsavdelingen og rapporterer til markedssjef for små, raske måltider.

Arbeidssted er på Bryn i Oslo.

Om arbeidsgiveren

Fjordland Gruppen består av Fjordland AS, Matvarehuset AS, Safari Næringsmidler AS og har i tillegg eierinteresser i Kokkeløren AS. Omsetning for Fjordland Gruppen i 2018 var 1,8 mrd. NOK, med totalt ca. 160 ansatte.

Fjordland AS er en merkevarebedrift som utvikler, selger og markedsfører merkevarene Fjordland, Bremykt, Brelett, Yoplait og KOS. Fjordland står for nyskapende matkultur, og vi setter vår stolthet i å tilby god mat laget på skikkelige råvarer. Vi skal tilfredsstille forbrukerens behov for forenkling uten at det går på bekostning av smak og kvalitet. 

Fjordlands produkter finnes i dagligvarebutikker over hele landet. Flere av produktene er også tilgjengelige i andre salgskanaler som kiosker og bensinstasjoner. I tillegg leverer vi til sykehus, institusjoner, kantiner, hoteller og restauranter.

 

Klikk her for mer informasjon og for å søke på stillingen