MENY

Fjordland Mersmak - enda bedre ferdigmat

Nå har vi i Fjordland lansert en helt ny serie ferdigretter vi har valgt å kalle MERSMAK. Serien har rene, naturlige råvarer og masse grønnsaker. Rettene er varmet raskt opp og kjølt raskt ned for å ta vare på fargene, aromaene og råvarene. Forbrukertester viser at rettene gir en forskjell du både kan se, og ikke minst smake.


Ferdigretter til de som ønsker å velge det beste

- Fjordland ønsker å gjøre hverdagen både enkel og bedre for nordmenn flest. I dag er det mange som ikke finner det de er ute etter i ferdigmat-hylla. Disse jakter gjerne litt mer spennende og distinkte smaker og retter. De ønsker gjerne å eksperimentere litt mer enn «tradisjonalistene». I utviklingen av Fjordland MERSMAK, har fokus vært på å finne en teknologi som gir mer skånsom varmebehandling og mulighet for bedre og flere typer grønnsaker – og dermed bedre smak og kvalitet, sier kategorisjef i Fjordland Inger-Lise Bestum. 

Forbrukertester gjennomført av analysebyrået IPSOS viser at Fjordland MERSMAK oppleves som bedre enn annen ferdigmat. Ingrediensene, og spesielt grønnsakene, gir rettene et løft og en ferskere følelse. Dette gir forbruker noe de ikke finner i ferdigmathyllen i dag. 

 

Fjordland ferdigretter kler av seg for første gang 

Fjordland viser for første gang fram selve middagsretten i butikkhyllen. Du kan se hva du kjøper; fargerike retter med mye grønnsaker. Her er det også en miljøgevinst knyttet til redusert emballasje.

 

Tortellini

Fersk tortellini fylt med sopp og ost i fyldig ostesaus. Her finner du store brokkolibuketter, paprika og gulrot. Dette er forbrukertestens klare favoritt. Retten har 29 prosent grønnsaker.

Tortellini_mersmak_packshot

 

Kyllingwok

En spennende wok med egg-nudlerienmørk, frisk ogsmaksrikwoksaus. Saftigkylling, vannkastanjer, soyabønner, hvitkål, gulrotog paprika. Retten har hele 42 prosent grønnsaker.

Kyllingwok_mersmak_packshot

 

Kylling Bulgur

Dette er en smakfull og spennende rett med aner fra Nord-Afrika og Østen. Her finner du grønnsaker som tomater, bønner og squash, sammen med kylling og en frisk smak av sitron og urter. Retten har hele 43 prosent grønnsaker.

KyllingBulgur_mersmak_packshot

 

Les mer om produktene: