MENY

​Enda enklere og sunnere nyheter fra Fjordland!

Nå er nyhetene her! De populære byggrynlunsjene kommer nå UTEN tilsatt sukker. Til Familien utvides med tre nye retter, Flesk og Duppe dukker opp i butikkhyllene og det gjør også to curryretter. I tillegg kommer endelig risgrøten med sukker og kanel. Du får også en variant fra Yoplait og ikke minst lanseres nye Bremykt Flytende!


Byggrynlunsj helt UTEN tilsatt sukker

Nå kommer Fjordlands populære Byggrynlunsj helt uten tilsatt sukker! Du vil kunne finne to nye, unike varianter av Byggrynlunsj. Grøten har den samme gode smaken, men uten tilsatt sukker. Byggrynlunsj UTEN med jordbær & lime har en frisk og god smak av jordbær med en syrlig twist av lime. Byggrynlunsj UTEN med eple & pære har en rund og god profil som vil falle i smak hos de aller fleste.

 

Asiatiske skålretter

Asiatisk mat er i vinden og nå lansere Fjordland i skål to nye curryer for alle som trenger en rask og spennende middag.

Indisk Curry er en kremet rett med norsk kylling, basmatiris og hele 30 % grønnsaker. En fyldig og aromatisk rett med typisk curry-smak, litt sterk som ekte indisk mat. 

Den andre nyheten er Thai Red Curry – En medium sterk, fyldig rett med kokosmelk, norsk kylling, basmatiris og deilige grønnsaker, og en spicy smak av red curry.  

 

Klassikeren over alle klassikerne – Flesk & Duppe er endelig tilgjengelig for folk flest!

Fjordland er stolte av å holde de norske mattradisjonene i hevd og lanserer nå denne Flesk og duppe eksklusivt for Coop sine kunder. Middagen består av stekt sideflesk, som er brunet for å gi den gode stekesmaken før sous vide-behandlingen. Hvit saus, med den berømte duppen, gir sammen med kålrotstappen og potetene et harmonisk minne tilbake til mormors kjøkkenbenk. Norskere enn dette blir det ikke!

 

Hele Norges favorittgrøt – nå med sukker- og kanel!

Fjordland Risgrøt har lenge vært hele Norges favorittgrøt for både liten og stor. Oppskriften består av enkle og rene råvarer – rundkornet ris, melk og litt salt. For å gjøre grøten mer komplett har Fjordland nå lagt ved en sukker- og kanelpose. Denne varianten blir kun å finne i NorgesGruppen sine butikker.

 

Fjordland til Familien – flere klassikere i stor forpakning!

I 2018 lanserte Fjordland middagsretter i større forpakninger, for å hjelpe familiene, samboerne og kollektivet med å få skikkelige middager raskt på bordet. Nå utvider vi serien med ytterligere tre klassikere: Kjøttkaker, Lys Lapskaus og Pølsegryte. Middagene er for 2-3 personer, og vi anbefaler noe tilbehør på siden.

 

Bremykt Flytende – akkurat slik mesterkokkene anbefaler

Den beste smørsmaken og den fineste stekeskorpen får du ved å blande olje og smør. Nå har Fjordland gjort det for deg, i nye Bremykt Flytende – den eneste flytende varianten som inneholder meierismør.

Produktet er like godt til steking som til baking og flasken spesiallaget for Bremykt. Den gir et godt gripetak og har praktiske målelinjer på sidene. I tillegg har Bremykt Flytende en svært kort ingrediensliste med få og forståelig ingredienser. Dette er i tråd med slik Bremykt sine begervarianter.

 

Yoplait Double 0% med en bedre skogsbæryoghurt

Yoplait Double 0% er nordmenns favoritt blant yoghurter uten tilsatt sukker og nå kan du glede deg til en ny variant! En bedre skogsbæryoghurt, som har 0% tilsatt sukker og 0% fett. I tillegg er det dobbelt så mye bær enn det som er i vanlig norsk yoghurt, og med naturlig farge og aroma så blir smaken både deilig og fruktig.

Les mer om de nye produktene: