MENY

​73% ønsker seg større middager

«Stadig flere har oppdaget Fjordland i skål, der du kan spise rett fra skålen med en medfølgende gaffel, og helt uten oppvask. Rettene har dekket et behov for veldig mange, men vi har nå avdekket at 73 prosent* av ferdigmat-spiserne også ønsker seg større skålretter» sier Inger-Lise Bestum, Kategorisjef ferdigmat i Fjordland.


«Stadig flere har oppdaget Fjordland i skål, der du kan spise rett fra skålen med en medfølgende gaffel, og helt uten oppvask. Rettene har dekket et behov for veldig mange, men vi har nå avdekket at 73 prosent* av ferdigmat-spiserne også ønsker seg større skålretter» sier Inger-Lise Bestum, Kategorisjef ferdigmat i Fjordland. «Vi ønsker å gi et bedre tilbud til flere og lanserer to store nye italienske retter og relanserer en norsk klassiker».


Pasta Penne

Pasta penne kan fort bli en ny pastafavoritt blant nordmenn. En mild og smaksrik kremet ostesaus med pasta penne, bacon, og smakfulle grønnsaker som purreløk, persillerot og grillet paprika. Retten er på 470 gram.

Forventet utpris vil være fra 53-58 kr.


Ravioli

Ravioli med ricotta og spinat er en italiensk smaksopplevelse. Dette er høykvalitets italienske ferske pastaputer i en fyldig tomatsaus med grillet paprika, soltørket tomat og urter. Retten er på 450 gram og har hele 49 % grønnsaker.

Forventet utpris vil være fra 56-61 kr.

Lys Lapskaus

Lys lapskaus er allerede en bestselger i serien Fjordland i skål. Retten får nå en enda mer spisevennlig skål og vi legger med gaffel. Dette er klassisk husmanskost og et trygt og godt valg for mange.

Forventet utpris vil være fra 59-64 kr.

*Ipsos vår 2017.08.17

Fjordlands misjon er å gi deg gode måltidsopplevelser som gjør dagen både enklere og bedre.


For mer informasjon