MENY

​Enda enklere og enda sunnere nyheter fra Fjordland!

Nå lanseres Bremykt Flytende som kun inneholder meierismør og rapsolje – blandingen kokkene ofte anbefaler! Nytt på menyen er Flesk og duppe, flere middager i storpakning til familien, risgrøt komplett med tilbehør og trendy curryretter. I tillegg fortsetter Fjordland å gjøre det enklere å ta sunne og lettvinte valg i hverdagen: Double 0% med skogsbær samt to nye Byggrynlunsj helt uten sukker.


Nå lanseres Bremykt Flytende som kun inneholder meierismør og rapsolje – blandingen kokkene ofte anbefaler! Av nytt på middagsmenyen kan Fjordland by på tradisjonsretten Flesk og duppe, flere serveringsklare middager i storpakning til hele familien, risgrøt komplett med tilbehør, samt trendy asiatiske curryretter. I tillegg fortsetter Fjordland å gjøre det enda enklere å gjøre sunne og lettvinte valg i hverdagen: Double 0% med skogsbær samt to velsmakende Byggrynlunsjvarianter helt uten sukker.


Flytende – akkurat slik mesterkokkene anbefaler

Den beste smørsmaken og den fineste stekeskorpen får du ved å blande olje og smør. Nå har Fjordland gjort det for deg, i nye Bremykt Flytende.

Det å blande meierismør og rapsolje, er et velkjent tips brukt av mesterkokker verden over. Oljen sørger for bedre steke-egenskaper enn smøret vil gi alene. Og fra smøret kommer den gode smaken. Bremykt har nå gjort denne blandingen fiks ferdig for deg og fylt den på en praktisk flaske. Bremykt er den eneste flytende varianten som inneholder meierismør. Produktet er like godt til steking som til baking.

Flasken spesiallaget for Bremykt og gir et godt gripetak. Praktiske målelinjer på sidene gjør dosering enkel rett fra flasken uten ekstra oppvask.

I tillegg har Bremykt Flytende en svært kort ingrediensliste med få og forståelig ingredienser. Dette er i tråd med slik Bremykt sine begervarianter. Bremykt gir deg den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje.

Veiledende pris er ca. kr. 33,50 i lavprisbutikker.

For mer informasjon om Bremykt Flytende, kontakt Anne Berit Aarvold, anne.berit.aarvold@fjordland.no, tlf. 47760082.


Nyhet – Byggrynlunsj helt UTEN tilsatt sukker

Etterspørselen etter sunnere produkter forsetter å øke. Nå kommer Fjordlands svært populære Byggrynlunsj helt uten tilsatt sukker.

Både myndighetene og bransjen har satt fokus på sukker i kostholdet, og flere forbrukere enn noen gang ønsker å redusere inntaket av tilsatt sukker (Spisefakta 2018).

– Vi ser en økende etterspørsel etter produkter med mindre sukker. Den norske forbrukeren blir stadig mer opptatt av å begrense sukkerinntaket sitt, og det tar vi i Fjordland på alvor. Derfor lanserer vi nå vår populære Byggrynlunsj helt uten tilsatt sukker sier Elisabet Holmefjord, kategorisjef for spiseklare mellommåltider i Fjordland.

Bygg- og Havrelunsj fra Fjordland ble lagt i handlekurven over 14 millioner ganger i 2018, og har hatt en fantastisk vekst siden den første Byggrynlunsjen ble lansert i 2014. Nå tar Fjordland de populære grøtlunsjene et steg videre og lanserer Byggrynlunsj UTEN. Dette er to unike varianter av Byggrynlunsj, helt uten tilsatt sukker, men med den samme gode smaken.

Byggrynlunsj UTEN med jordbær & lime har en frisk og god smak av jordbær med en syrlig twist av lime. Byggrynlunsj UTEN med eple & pære har en rund og god profil som vil appellere bredt og falle i smak hos de aller fleste.

– Vi har jobbet lenge med både grøten og syltetøyene, for å være sikre på å få til den samme gode og sødmefylte smaken som vi vet forbrukerne liker ved dagens produkter – men helt uten bruk av sukker. Vi vet at god smak er det viktigste når man velger mellommåltid. Og vi velger de sunnere alternativene når de smaker like godt som alternativet, sier Elisabet Holmefjord.

Veiledende pris er ca. kr 14,50 i lavpris butikker.

For mer informasjon, ta kontakt med kategorisjef Elisabet Holmefjord, på tlf. 48047341, eller på mail; elisabet.holmefjord@fjordland.no


Asiatiske skålretter

Nordmenns appetitt på asiatisk mat er stor, og nå lanseres to nye curryer for alle som trenger en rask og spennende middag.

I Norge ser vi en økende interesse for indisk og thailandsk mat. Norsk Spisefakta 2018 viser at hele 32 % av oss spiser indisk, og 20 % av oss spiser thai-mat minst en gang i måneden. Kokos og curry er på få år blitt en smaksfavoritt blant mange nordmenn. For å møte denne trenden lanserer Fjordland nå to spennende og smaksrike retter i serien Fjordland i skål; Indisk Curry og Thai Red Curry.

– Asiatisk mat er i vinden som aldri før, og det er stor interesse for nye og spennende smaker. Kanskje vil de nye smakene vekke minner om en deilig ferie, eller rett og slett bare spice opp hverdagen. Rettene er klare på 3-4 minutter og kan nytes rett fra skålen», sier Inger-Lise Bestum, Kategorisjef ferdigmat i Fjordland.

Fjordland i skål Indisk Curry

En kremet indisk rett med saftig norsk kylling, basmatiris og varierte grønnsaker. En fyldig og aromatisk rett med typisk curry-smak, litt sterk som ekte indisk mat. Retten inneholder ingen glutenholdige ingredienser, og har 30 % grønnsaker.

Fjordland i skål Thai Red Curry

En medium sterk og fyldig rett med kokosmelk, saftig norsk kylling, basmatiris og deilige grønnsaker, og en spicy smak av red curry. Retten inneholder ingen glutenholdige ingredienser, og har 24 % grønnsaker.

Antatt utpris i lavpris 59,90 kr

Produktet blir å finne i COOP OBS!, COOP Mega, COOP Extra.

For mer informasjon om Fjordland i skål Indisk Curry og Thai Red Curry, kontakt Inger-Lise Bestum, inger-lise.bestum@fjordland.no, tlf. 95836 320


Klassikeren over alle klassikerne – Flesk & Duppe er endelig tilgjengelig for folk flest!

Flesk og duppe er en tradisjonsrik rett som hos mange hadde gått litt i glemmeboken helt til den fikk sin renessanse med Elling-filmen i 2001, hvor Kjell Bjarne og Elling koser seg med flesk og duppe på Valkyrien restaurant i Oslo. Kjell Bjarnes absolutte favorittrett! Fjordland er stolte av å holde de norske mattradisjonene i hevd og lanserer nå denne retten eksklusivt for Coop sine kunder.

Middagen består av stekt sideflesk, som er brunet for å gi den gode stekesmaken både på kjøttet i sausen før sous vide-behandlingen. Hvit saus, med den berømte duppen, gir sammen med kålrotstappen og potetene et harmonisk minne tilbake til mormors kjøkkenbenk. Norskere enn dette blir det ikke!

Veiledende pris er ca 65 kr i lavpris. Produktet blir å finne i alle Coop sine butikker.

For mer informasjon om Fjordland sine Sous Vide middager og Flesk og Duppe, kontakt Julianne Nedrelo, julianne.nedrelo@fjordland.no, tlf. 95111 180.


Hele Norges favorittgrøt – nå med sukker- og kanelpose!

Fjordland Risgrøt har lenge vært hele Norges favorittgrøt.

Grøt er lett å like for både liten og stor. Oppskriften består av enkle og rene råvarer – rundkornet ris, melk og litt salt. For å gjøre grøten mer komplett har Fjordland nå lagt ved en sukker- og kanelpose. Denne varianten blir kun å finne i NorgesGruppen sine butikker.

Veiledende pris er ca. 24 kr i lavpris.

For mer informasjon om Fjordland Grøt og Risgrøt med sukker - og kanelpose, kontakt Anne Øygard, anne.oygard@fjordland.no, tlf. 95916851.


Fjordland til Familien – flere klassikere i stor forpakning!

I 2018 lanserte Fjordland middagsretter i større forpakninger, for å hjelpe familiene, samboerne og kollektivet med å få skikkelige middager raskt på bordet. Nå utvider vi serien med ytterligere tre klassikere: Kjøttkaker, Lys Lapskaus og Pølsegryte. Middagene er for 2-3 personer, og vi anbefaler noe tilbehør på siden.

Kjøttkaker med poteter

Fjordlands Kjøttkaker er vår mest populære middagsrett, og har fast plass på mange middagsbord rundt i landet. Nå lanserer vi kjøttkaker i brun saus med poteter i stor forpakning, slik at flere kan nyte denne herlige hverdagsmiddagen sammen. Retten er glutenfri, og smaker ekstra godt med lettkokte grønnsaker, erte- eller kålstuing på siden.

Veiledende pris i lavpris er ca. 89,90 NOK, og blir å finne i mange av Coops og Norgesgruppens butikker.

Lys lapskaus

Lys lapskaus er en annen hverdagsfavoritt. Vi har lagd en tradisjonell lapskaus på svinekjøtt, potet og masse grønnsaker – hele 40%! Vi anbefaler flatbrød og smør på siden.

Veiledende pris i lavpris er ca. 81,90 NOK.

Pølsegryte med ris

Siste rett ut er en tomatisert pølsegryte med ris. Dette er en mild, men smaksrik rett som vil treffe hele familien. Middagen består av 23% grønnsaker, og vi anbefaler i tillegg en frisk salat på siden.

Veiledende pris i lavpris er ca. 79,90 NOK.

Lapskaus og Pølsegryte blir å finne i Coops butikker.

For mer informasjon om Fjordland til Familien, kontakt Morten Løge, morten.loge@fjordland.no, tlf. 95918687.


Yoplait Double 0% med en bedre skogsbæryoghurt

Skogsbæryoghurt er en klassiker i Norge, og mange har den som sin favoritt. Nå kommer Yoplait Double 0% med en bedre skogsbær, som har 0% tilsatt sukker og 0% fett. I tillegg er det også dobbelt så mye bær enn det som er i vanlig norsk skogsbæryoghurt, og med naturlig farge og aroma så blir smaken både deilig og fruktig.

Yoplait Double 0% er nordmenns favoritt blant yoghurter uten tilsatt sukker, og siste året ble det solgt 34 millioner porsjoner Double 0% yoghurt i Norge. Det er et godt bidrag til Helsemyndighetenes mål om å redusere folks inntak av tilsatt sukker.

Veiledende pris i lavpris er ca. 24,90 NOK.

Yoplait Double 0% Skogsbær blir å finne i Kiwi, Spar, Eurospar, Meny, Mega, Obs, Bunnpris, Joker og Rema butikker.

For mer informasjon om Yoplait Double 0%, kontakt Carl André Pedersen, carl.andre.pedersen@fjordland.no, tlf. 97687277.

Fjordlands misjon er å gi deg gode måltidsopplevelser som gjør dagen både enklere og bedre.


For mer informasjon