MENY

​Nå kommer nyhetene fra Fjordland – Høsten er i BOX!

Årets store nyhet er at Fjordland lanserer en helt ny serie mindre ferdigretter – BOX! Dette er smaksrike, rimelige varmretter som passer like bra til lunsj, liten middag eller som et varmt kveldsmåltid. Vi lanserer også laktosefri risgrøt, og flere nye klassiske middagsretter. På toppen av det hele kommer Yoplait Double 0% med en himmelsk smakskombinasjon av solbær, sitron og mynte.


Varme retter i mindre porsjoner

Årets store nyhet er at Fjordland lanserer en helt ny serie mindre ferdigretter – BOX! Dette er smaksrike, rimelige varmretter som passer like bra til lunsj, liten middag eller som et varmt kveldsmåltid.

Vi lanserer også laktosefri risgrøt, og flere nye klassiske middagsretter. På toppen av det hele kommer Yoplait Double 0% med en himmelsk smakskombinasjon av solbær, sitron og mynte.

Vi presenterer Fjordland BOX – en helt ny serie rimelige, små og varme måltider

Nordmenns måltidsmønster er i endring. En stor undersøkelse utført av IPSOS i 2018 viser at hele 1 av 3 varme måltider er litt mindre, som f.eks. lunsj, et varmt måltid når man kommer sent hjem eller et kveldsmåltid. Derfor tilbyr Fjordland nå en serie smaksrike og spennende småretter som enkelt kan varmes og spises til lunsj, som mindre middag eller når du kommer sent hjem. Serien heter Fjordland BOX og lanseres med en curryrett, en pastarett og to spennende supper. Serien kommer i små bokser som er enkle å håndtere og spise fra.

Vi har bevisst valgt å ikke ha et ekstra lokk med skje eller gaffel på denne serien, for å spare plast og miljø. Serien har blitt grundig testet og vi er glade for at forbruker har falt for både smakene, porsjonstørrelsen og ikke minst den gode prisen. Forbruker sier at dette er noe de har savnet i butikkhylla, sier Inger-Lise Bestum, kategorisjef ferdigmat i Fjordland.

YELLOW CURRY

En balansert rett med mye smak. Den inneholder kylling, ris og 31 % grønnsaker.

Retten inneholder selvfølgelig norsk kjøtt, som alle Fjordlands kjøttretter gjør. Dette er forbrukertestens store vinner.

CHEESE & BACON

Denne italienske pastaretten inneholder små pastamakaroni i en fyldig ostesaus med bacon. Nordmenn elsker italiensk mat og dette er en bankers variant for de fleste.

THAI CURRY SOUP

En herlig spicy grønn currysuppe med trykk. Suppen er fyldig og god med 36 % moste grønnsaker.

Det følger også med deilige og sprø krutonger for ekstra krunsj.

SWEET POTATO SOUP

En kremet og smaksrik søtpotetsuppe med hele 48 % moste grønnsaker. Også her følger det med deilige og sprø krutonger.

Begge suppene er vegetariske for de som ønsker å redusere kjøttinntaket.

Veiledende pris er kr 29,90 til kr 31,90 i lavpris.

For mer informasjon om Fjordland BOX, kontakt Inger-Lise Bestum, inger-lise.bestum@fjordland.no, tlf. 958 36 320

Fjordland Laktosefri Risgrøt – nå har vi risgrøt for alle!

Fjordland Risgrøt har lenge vært hele Norges favorittgrøt, og mange har etterspurt laktosefri risgrøt fra Fjordland. Nå er den endelig her!

Fjordland Laktosefri Risgrøt har den samme gode smaken som originalen. Hemmeligheten bak den gode smaken ligger i forsiktig koking og nok tid til at risen sveller til perfekt konsistens. Oppskriften består av enkle og rene råvarer: rundkornet ris, laktosefri helmelk, litt vann og litt salt. Fjordlands grøter er uten tilsatt sukker, men for å gjøre grøten mer komplett, har vi lagt ved en sukker- og kanelpose.

Grøten blir å finne i NorgesGruppen og Coop sine butikker.

Veiledende pris er ca. 29,40 kr i lavpris

For mer informasjon om Fjordland Grøt og Laktosefri Risgrøt, kontakt Anne Øygard, anne.oygard@fjordland.no , tlf. 959 16 851.

Tradisjonsrike retter vi aldri får nok av 

Vi utvider utvalget av kjente og kjære tradisjonsretter, med tre nye middagsretter.

Kjøttpølser – pølser til folket!

Hva er vel mer velsmakende enn en deilig pølsemiddag? Nå gjør vi det enda enklere og serverer to kjøttpølser sammen med en deilig potetmos og fyldig kålrabistappe laget fra bunnen av. Retten inneholder 25% grønnsaker og vil være å finne i alle Coop sine butikker.

Veiledende pris er ca 57 kr i lavpris. Produktet blir å finne i alle Coop sine butikker.  

Brun lapskaus, eller bifflapskaus som vi liker å kalle det

Bifflapskaus er en klassisk brun lapskaus med strimlet norsk storfekjøtt og tradisjonelle råvarer som potet, gulrot, sellerirot, kålrot og løk. Retten inneholder hele 35% grønnsaker, er rik på protein og har lite mettet fett. En sikker hverdagsfavoritt! Finnes kun hos Rema 1000.

Veiledende pris er ca 57 kr. Produktet blir å finne i alle Rema sine butikker

For mer informasjon om Fjordland sine Sous Vide middager og de to linjeutvidelsene, kontakt Julianne Nedrelo, julianne.nedrelo@fjordland.no, tlf. 951 11 180. 

Fjordland til familien – Fiskeboller i hvit saus

Fjordland fortsetter satsningen på større, ferske ferdigmiddager til familier, samboere og venner. Dette er middager til 2-3 personer, der vi anbefaler noe tilbehør på siden.

Nå lanserer vi en gammel Fjordland-favoritt – Fiskeboller i en glutenfri hvit saus med poteter. Dette er en klassisk norsk hverdagsmiddag, og en rett hele familien kan like.

Vi benytter også anledningen til å pusse opp forpakningene på alle familierettene våre.

Veiledende pris fra ca. 89,90 i lavpris. Produktet blir å finne i mange av Coops og Norgesgruppens butikker.

For mer informasjon om Fjordland til familien sine middager og linjeutvidelsen, kontakt  Morten Løge, morten.loge@fjordland.no. tlf. 959 18 687. 

Yoplait Double 0% med spennende smaksnyhet 

Oppdagelse av helt nye kombinasjoner av frukter og bær som smaker fantastisk gir umiddelbar lykkefølelse. Den følelsen kommer raskt med Yoplait sin nye smak.

Nå kommer Yoplait Double 0% med en ny smaksvariant, hvor solbær blir akkompagnert av syrlig sitron, og med en frisk ettersmak av mynte. Som de andre smakene er den helt uten fett og tilsatt sukker, og med dobbelt så mye frukt og bær enn det som er vanlig i norsk fruktyoghurt.

– Vi tror på at naturen er kilden til alt det gode, så derfor har våre yoghurter få ingredienser. Vi bruker også naturlig farge og aroma for å få en god og naturlig fruktsmak, sier Carl André Pedersen, Merkevaresjef for Yoplait i Norge.

Yoplait Double 0% er nordmenns favoritt blant yoghurter uten tilsatt sukker, og siste året ble det solgt 34 millioner porsjoner Double 0% yoghurt i Norge. Det er et godt bidrag til Helsemyndighetenes mål om å redusere folks inntak av tilsatt sukker. 

Veiledende pris i lavpris er ca. 24,90 NOK. Yoplait yoghurten blir å finne i Coop sine butikker. 

For mer informasjon, ta kontakt med Carl André Pedersen, carl.andre.pedersen@fjordland.no, tlf. 976 87 277.  

Fjordlands misjon er å gi deg gode måltidsopplevelser som gjør dagen både enklere og bedre.


For mer informasjon