MENY

Fjordland Foodservice

Fjordland foodservice tilbyr matretter og tilbehør til hotell-, kantine-, restaurant- og cateringkjøkken, samt KBS-markedet og netthandel.


Foruten de ordinære forpakningene du finner i dagligvarebutikkene, tilbyr vi grøt, margarin, sauser, tilbehør, supper og ferske ferdigretter i storhusholdningsforpakninger. Rettene er utviklet og produsert på anlegg i Norge, og vi benytter norske råvarer fra anerkjente kvalitetsleverandører.

Fjordland havre-, byggryns-, rømme- og risgrøt passer perfekt til alle anledninger. Ulik topping gir uendelige variasjonsmuligheter. De er raskt og enkelt å servere, samt at de bidrar til god kjøkkenøkonomi.

Sous vide rettene kommer kjølt og er pakket i sous vide poser eller bakker. De er klare for servering etter varmebehandling. De kan brukes som de er, eller som baser der du har anledning til å sette ditt eget preg på maten.

Alle produkter selges og distribueres av Tine Partner. Logg deg inn på Tine Handel for bestilling. Enkelte produkter er bestillingsvare og forutsetter en minstebestilling. Ta kontakt med din lokale Tine konsulent for ytterligere informasjon.

 

Kataloger:

Produktkatalog Fjordland (link til digital katalog)

Grøt oppskrifter – sunt og næringsrikt (link til digital brosjyre)