Autentisk indisk smak

Eksotisk og smaksrik mat er i vinden som aldri før, og spesielt indisk mat er i sterk vekst i Norge. Indisk mat er det nordmenn spiser 4. oftest etter tradisjonell norsk kost (Spisefakta, 2022). Fjordland har derfor startet et samarbeid med Masalamagic og den indiske kokken Niru Kumra. Resultatet er at Fjordland nå tilbyr autentisk indisk mat på en rask og enkel måte, og er klare med to spennende indiske retter i skål.

Autentisk indisk smak


- Endelig kan Fjordland tilby det norske folk autentiske indiske retter, og de som er glad i indisk mat kan glede seg til å smake. Det er første gang Fjordland samarbeider med en indisk kokk, og vi er svært spente på hvordan den nye serien vil bli tatt imot, sier kategorisjef i Fjordland, Inger-Lise Bestum.

Niru Kumra som Fjordland nå har samarbeidet med, er entusiastisk til samarbeidet med Fjordland.

- Jeg er meget fornøyd med å bringe to autentiske indiske middager til bords i samarbeid med Fjordland. De er Norges fremste på ferdigretter og samarbeidet er et ledd i Masalamagics visjon; "Indisk mat på norske fat", sier Niru Kumra.

Nyhet! Chicken Korma Masalamagic

Dette er en klassisk indisk rett med kylling, blomkål, fyldig kremet kormasaus og langkornet, krydret basmatiris. Retten har bred apell, er uten nøtter og er den mildeste i serien. Den er merket med en chili og kommer i en-kammer skål. Retten inneholder norsk kylling og 4% grønnsaker.

Les mer om retten her

 

Butter Chicken Masalamagic

Dette er en klassisk nord-indisk festrett som er godt kjent for det norske folk. Denne varianten inneholder kylling, blomkål, en kremet butter chicken saus og krydret basmatiris. Retten kommer i to separate kamre og er på 400 gram. Retten er ikke spesielt hot for den som er vant til indisk mat, og er merket med to chili. 

Server gjerne med varmt nanbrød og mango chutney fra Masalamagic. Ønsker du en mildere rett, rør inn litt rømme eller naturell yoghurt.

Les mer om retten her


Chicken Curry Masalamagic

Dette er en klassisk curry-rett med kylling, sopp, ris og currysaus med skikkelig trøkk. Denne river litt i ganen for den som setter pris på det, retten er merket med tre chili og kommer i en en-kammerskål. Retten er på 350 g. 

Server gjerne med varmt nanbrød og mango chutney fra Masalamagic. Ønsker du en mildere rett, rør inn litt rømme eller naturell yoghurt.

Les mer om retten her