Fjordlandmiddagene lages på Jæren
Fjordkjøkken, som lager alle middagene våre, er plassert midt i matfylket Rogaland. Denne plasseringen er langt fra tilfeldig, og gir oss unik tilgang på gode råvarer, matfaglig kompetanse og teknologi.
![Vi har laget middagene våre på Jæren siden vi startet opp i 1997.](/om-oss/artikler/mat-fra-jaeren/_/image/cca7822b-7cfa-4183-b0fa-3149668e07f8:95f5ed334398209fbb696392abca2f78bbd53125/block-160-90/mat%20fra%20j%C3%A6ren.jpg?quality=80)
Vi har laget middagene våre på Jæren siden vi startet opp i 1997. Det begynte med 5 middager. Nå står det nærmere 50 middager på Fjordland-menyen, og vi lager omtrent 11 millioner middager årlig.
Rogaland kan i sannhet kalles et skikkelig matfylke. Her er landets største landbruksproduksjon, en stor kjøtt- og meieriindustri og ikke minst fiskerinæring. Det store matfaglige miljøet er med på å stimulere innovasjon, forskning og utvikling. Gastronomisk Institutt, Fagforum for mat og drikke og Norconserv er bare noen av alle de spennende aktørene i regionen, som Fjordkjøkken nyter godt av å være i nærheten av.