Produkter uten glutenholdige ingredienser

Fjordland ønsker å ta hensyn til allergikere og jobber derfor stadig med å utvikle allergivennlige produkter.

Produkter uten glutenholdige ingredienser

Hvilke produkter er uten gluten?

Per i dag er over halvparten av våre ferdigretter laget med kun naturlig glutenfrie ingredienser.

Her finner du en oversikt over våre produkter uten glutenholdige ingredienser.

Vi jobber for fler allergivennlige alternativer

Vi har startet et stort arbeid med å fjerne glutenholdige ingredienser i de produktene hvor retten strengt tatt ikke behøver disse. Dette betyr ikke at rettene endrer den gode smaken for våre brukere som tåler gluten, men unødvendig bruk av hvetemel blir erstattet med for eksempel maismel.

Som et eksempel ble Fiskeboller re-lansert februar 2018 uten hvetemel i sausen og føyer seg derfor inn i rekken med resten av fiskemiddagene våre. Vår bestselgende asiatiske rett kylling Sweet & Sour ble re-lansert i mai 2018 uten soyasaus, og ble dermed også uten glutenholdige ingredienser. 

Les også: Fjordlands melkefrie produkter

Produktfiltrering på allergen

I vår produktoversikt kan du filtrere produktene etter kategori og type rett, men du kan også se hvilke produkter som ikke inneholder de ulike allergenene.

Klikk her for å se en oversikt over våre retter uten glutenholdige ingredienser. Håper de faller i smak.