Produkter uten glutenholdige ingredienser

Fjordland ønsker å ta hensyn til allergikere og jobber derfor stadig med å utvikle allergivennlige produkter.

Produkter uten glutenholdige ingredienser

Vi har startet et stort arbeid med å fjerne glutenholdige ingredienser i de produktene hvor retten strengt tatt ikke behøver disse. Dette betyr ikke at rettene endrer den gode smaken for våre brukere som tåler gluten, men unødvendig bruk av hvetemel blir erstattet med for eksempel maismel.

Som et eksempel ble Fiskeboller re-lansert februar 2018 uten hvetemel i sausen og føyer seg derfor inn i rekken med resten av fiskemiddagene våre. Vår bestselgende asiatiske rett kylling Sweet & Sour ble re-lansert i mai 2018 uten soyasaus, og blir dermed også uten glutenholdige ingredienser. 

Per i dag er over halvparten av våre ferdigretter laget med kun naturlig glutenfrie ingredienser.

Nedenfor har vi listet opp våre glutenfrie retter. Håper de faller i smak.