Grøtglede til flere

Risgrøt er en del av julekosen og det finnes mange spennende måter å servere den. Kanel, sukker og smør er godt det, men prøv gjerne en av våre enkle og gode serveringstips.

Risgrøt med pepperkake

Med Fjordland risgrøt har du julekosen klar

I tillegg til å smake godt, er grøt er enkelt å servere til mange. Enda enklere er det at vi i Fjordland har laget den ferdig til deg. Bestill risgrøten i poser på fire kilo – perfekt til selskap eller arrangement. Logg deg inn på TINE Handel for bestilling. 

Risgrøten vår er laget på verdens kanskje enkleste oppskrift; rundkornet ris, melk og litt salt. Hemmeligheten bak den gode smaken ligger i forsiktig koking og nok tid til at risen sveller til passe konsistens. Laget på helmelk for en fyldig smak.

Se fler av våre spennende oppskrifter nederst på siden.

Spennende tilbehør til risgrøten

Det er ikke tvil om at grøt i julen smaker fantastisk med det klassiske tilbehøret av kanel, sukker og et smørøye. Men du kan også prøve nye, spennende måter å servere grøten. Bruk tilbehør som pepperkake, marsipan, brente mandler og tørket frukt for en ny vri.

Risgrøt som dessert

Du trenger ikke varme opp risgrøten, server den kald med søtt tilbehør, så har du den enkleste veien til god dessert. Bruk gjerne friske bær, fruktmos eller syltetøy til. Topper du med noen knasende nøtter høyner du opplevelsen enda ett nivå.

Har du forsøkt halvgrøt? Bland risgrøt med vår rømmegrøt, så får du en myk og smakfull kombinasjon som er perfekt til dessert.

Lag riskrem av risgrøten

På en enkel måte kan du lage deilig riskrem av risgrøten. Pisk krem, eventuelt med litt sukker, og vend inn i grøten. Server med rørte bær, eller jordbærsaus. Legg det gjerne lagvis i et glass for en fin presentasjon.

Det er også et godt tips dersom du har rester til overs.

Klar for å bestille?

Alle produkter selges og distribueres av TINE Partner. Logg deg inn på tinehandel.no for bestilling.