Vi jazzer opp Lammefrikasse

Med noen små triks kan du sette din egen vri på Fjordland-rettene. Se hvilke triks kokkene våre bruker for å løfte retten Lammefrikassé til nye høyder.

Fjordland Lammefrikassé danderes

Å spise handler ikke bare om å bli mett, men også om å kose seg. Vårt tips er å dekke til fest hver dag og virkelig nyte maten. Det er viktig at maten ser både innbydende og lekker ut.

Å servere Fjordland på tallerken, slik det ser ut på pakken, er mye enklere enn det ser ut til. Fjordlandkokkene Øivind og Gunnar viser deg hvordan. Kokkene tar en og en pose om gangen, åpner posen og danderer forsiktig utover tallerkenen. Slik bygger de opp lagvis, før de til slutt heller sausen forsiktig over ingrediensene.

Alle mennesker har ulik smak. Slik er det også med mat. Derfor er det vanskelig å lage en rett som absolutt alle liker. Noen vil ha det sterkt, andre vil ha det mildt. Fjordland lager derfor middager slik folk flest vil ha det, men det kan bety at noen ønsker en litt annen utgave av retten. For å lage en personlig vri på middagen kan du gjerne tilsette noen utvalgte grønnsaker, urter eller krydder. 

I videoen under viser vi deg de små triksene som skal til for å løfte retten Lammefrikasse mot nye høyder.

Tenn gjerne noen lys for kosens skyld. Vi ønsker deg en god middag!