Vi lager skikkelige og smakfulle middager for deg!

Vårt mål er å lage skikkelig mat som er like god som hjemmelaget. Smak og innhold er viktig for oss, og vi setter strenge krav til alt som skjer før maten står på bordet foran deg; råvarer, kokkene våre og produksjon.

Vi bruker kun norsk kjøtt og fisk. Grønnsaker og andre råvarer får vi fra norske bønder så langt det lar seg gjøre. Jasminris for eksempel, må vi hente i Kina! Dette gir oss full kontroll over kvaliteten på råvarene. I tillegg jobber vi kontinuerlig med å redusere saltinnholdet i rettene våre, og vi øker stadig grønnsaksmengden.

Rettene er komponert i samarbeid mellom våre dyktige kokker og vår ernæringsrådgiver, slik at både smaken og sammensetningen av rettene blir ivaretatt.

Med produksjonsmetoden sous vide varmebehandler vi middagene våre i poser under vakuum, og får dermed holdbarhet uten å være avhengig av konserveringsmidler.

Alt dette gjør vi for at middagene våre skal bli så gode som mulig, både i innhold og smak. Og derfor konkluderte forskningsinstituttet NOFIMA med at en Fjordland-middag var like næringsrik som hjemmelaget!