Vi gjør det enklere å spise mer fisk

Fisk inneholder mye som er godt for deg – og vi burde spise mer av den. I Fjordland lager vi fiskemiddagene fra bunnen av med gode råvarer slik at det blir enklere for deg å spise norsk fisk, litt oftere.

Vi har gjort våre fiskeretter bedre

For en liten tid tilbake relanserte vi hele fiskeporteføljen vår. Vi jobbet for å øke kvaliteten på fiskeråvaren og for å gjøre rettene enda bedre på smak. Mange nordmenn ønsker å spise mer fisk, men synes ikke alltid det er så greit å tilberede selv. Men våre ferdigretter gjør det veldig enkelt.

Gode og populære retter

Laks med gulrøtter og poteter og Torsk i purreløksaus har vi hatt i mange år, noe som betyr at de er godt likt! Vi jobber stadig med å utvikle nye og flere fiskeretter som både er smakfulle og spennende.

Sous vide-teknologi gjør også at fisken blir saftig og god. Ved denne metoden slipper fisken en del væske, eller kraft, som er smaksrik. Derfor kokes fisken i flere av rettene våre sammen med saus, der kraften er med på å gi sausen en god og fyldig smak. Mange synes det kan være litt vanskelig å tilberede fisk, med våre fiskeretter gjør vi det rett og slett enklere å spise mer god fisk!

Har du prøvd nyheten vår, Thai Torsk
I denne retten får du torskefilet av ypperste kvalitet som er Sous Vide behandlet i en fyldig red curry saus. I sausen finner man balanserte smaker fra det Thailandske kjøkken: Kokosmelk, sitrongress, kaffirlime, samt chili og ingefær. I tillegg inneholder retten hele 26 % grønnsaker, også disse er inspirert fra det thailandske kjøkken. Du kan glede deg til edamamebønner, gulrøtter og sprø vannkanstanjer. Thai Torsk inneholder dessuten lite fett og er rik på protein og jod. God middag!

L1_2023_ThaiTorsk

Vi bruker fisk og sjømat fra Norge

Vi etterstreber alltid å bruke gode, norske råvarer, derfor bruker vi fisk fra Norge. Alle fiskerettene våre, med unntak av fiskebollene, inneholder kun norsk fisk og er merket med et symbol på emballasjen med «fisk og sjømat fra Norge». Fiskens opprinnelse er alltid å finne i ingredienslista. Det er vi forpliktet til i henhold til norske merkeforskrifter.

Laksen som brukes i våre retter er oppdrettslaks, Atlanterhavslaks fra Sunnhordland. Kveiten er også oppdrettsfisk, mens torsken vår er villfanget i Norskehavet. Seien er også fra Norskehavet.

Fiskebollene inneholder hvitlaks som er fisket i det Nordøstlige Atlanterhavet. Vi kan ikke garantere at fisken kun har ferdes på norsk sokkel, derfor merkes ikke fiskebollene våre med norsk opphavssymbol. Båtene går til land på Færøyene, og fiskefarsen lages der, mens selve fiskebollene produseres på Averøya i Norge.