Kan jeg spise Fjordland til alle måltider?

Vi har produkter tilpasset til alle dagens måltider og til påfyll imellom. Så lenge du spiser variert, kan du fint spise Fjordland til alle måltider.

Kjøttkaker fra Fjordland dandert på tallerken

Fjordland tilbyr løsninger for hele måltidsdøgnet

I dag tilbyr Fjordland mange forskjellige måltidsløsninger. Du kan finne produkter som passer til alle dagens måltider og til mellommåltid. Vi har retter til enhver situasjon og anledning, også dessert.

Så lenge du spiser variert, gjerne med litt ekstra frukt og grønnsaker og velger fisk minst et par dager i uka, kan du fint spise Fjordland hver dag.

Frokost og kveldsmat

Våre nøkkelhullsmerkede grøter; Byggrøt (1 porsjon) eller Byggrøt (stor pakning) og Havregrøt (1 porsjon) er ypperlige til frokost, lunsj eller kvelds. De er også fine å velge til middag.

Du kan spise de varme eller kalde, og toppe med ønsket tilbehør for å lage din egen favorittkombinasjon. Hva med å prøve kjøleskapsgrøt? Se oppskrift på dette og flere forslag til servering av grøt her.

Visste du at Brelett, Bremykt og Yoplait yoghurt føres av Fjordland i Norge? De er alle gode følgesvenner til manges frokost og kveldsmåltid.

Her kan du finne noen fristende oppskrifter med Yoplait Double 0%, som smoothie bowls, pannekaker og kjøleskapsgrøt.

Fjordland havregrøt med granola og bær

Mellommåltid og lunsj

Bygglunsj og Havrelunsj er manges favoritt når man ønsker noe godt, enkelt og kjapt som påfyll mellom måltidene, eller på farten. Grøtlunsjene er basert på de kjente grøtene våre og kommer med ulike varianter av frukt- eller bærsaus. Ønsker du en større lunsjporsjon kan vi foreslå en av rettene fra Fjordland I SKÅL.

Middag

Det bredeste utvalget av produkter har vi på middagsretter. Vi etterstreber å ha et mangfold i både smaksbilde og porsjonsstørrelse, i tillegg til å ha retter både til hverdags og fest. Vi bruker også ulike råvarer og tilbyr retter med kjøtt, fisk og vegetar.

Fjordland I SKÅL, grøt og våre sous vide-middager gir deg mange valgmuligheter. Vi tilbyr også ferdiglaget saus som tilbehør til din hjemmelagde rett.

Dessert

Det er godt å unne seg en dessert iblant. Med KOS-serien vår kan vi tilby herlige desserter, ferdiglaget for deg. Kan vi friste med KOS sjokoladepudding 2pk for eksempel? Eller KOS sjokoladepudding uten sukker?

KOS Karamellpudding med frukt

Tips til tilbehør

Mens noen synes det er mer enn nok mat i rettene våre, skulle andre ønske at det var mer mat. Derfor prøver vi å ha en god bredde på porsjonsstørrelser og sammensetninger av råvarer. Skulle vi tilpasset alle rettene våre til de som er mest sultne ville vi fått et stort matsvinn, noe vi jobber for å holde så lavt som mulig. Det kan du lese mer om her.

Ønsker du mer mat eller mer, variert tilbehør foreslår vi å spe på med grønnsaker. For eksempel kan du ha en salat ved siden av, eller som forrett. Du kan også gjerne koke ekstra grønnsaker til. Det finnes mange enkle, gode løsninger i grønnsakshylla på butikken. Til grøt og yoghurt er det ypperlig å ha bær og oppskåret frukt som tilbehør. Her kan du se alle våre serveringstips til grøt.

Kan man spise Fjordland hver dag?

Middagene våre inneholder akkurat like mange næringsstoffer som hvis du hadde laget en tilsvarende rett hjemme. Du kan derfor fint spise Fjordland hver dag, men husk at et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil er nøkkelen.