Fjordland Foodservice

Fjordland foodservice tilbyr matretter og tilbehør til hotell-, kantine-, restaurant- og cateringkjøkken i tillegg til KBS-markedet.

Serveringsmarkedet

Foruten de ordinære forpakningene du finner i dagligvarebutikkene, tilbyr vi margarin, sauser, tilbehør, supper, ferske ferdigretter og grøt i storhusholdningsforpakninger på 2 og 4 kg. Rettene er utviklet av våre egne kokker og produsert i Norge. Vi benytter norske råvarer fra anerkjente kvalitetsleverandører.

Fjordland havre-, byggryns-, rømme- og risgrøt passer perfekt til alle anledninger. Ulik topping gir uendelige variasjonsmuligheter. De er raskt og enkelt å servere, samt bidrar til god kjøkkenøkonomi.

Alle produkter selges og distribueres av TINE Partner. Logg deg inn på TINE Handel for bestilling. 

Enkelte produkter er bestillingsvare og forutsetter en minstebestilling. Ta kontakt med din lokale TINE salgskonsulent for ytterligere informasjon.

Ajour

I et samarbeid mellom Nortura Proff og Fjordland, har vi utviklet et matkonsept der vi vil tilby tradisjonelle og unike retter  av jevn kvalitet med «hjemmelaget» preg.

Salget og distribusjonen av Ajour gjøres av og via Nortura Proff.

Les mer om Ajour her

Tilberedning av store poser med grøt:

Alternativ 1: Kombiskap

  • Posene legges på rist i convection ovnen; damp 98 °C i ca. 55-60 min.
  • Kjernetemperatur i grøten bør være ca 75-80 °C. Rør om før servering.
  • Beregn noe lenger oppvarmingstid om du fyller convection ovnen full av poser. 

Alternativ 2: Steamkjele

  • Vannet varmes til kokepunktet.
  • Posene legges i vannet i ca. 65-70 min.
  • Kjernetemperatur i grøten bør være ca 75-80 °C. Rør om før servering.

Alternativ 3: Grøt direkte i steamkjele/kjele

  • Grøten tømmes direkte i steamkjele/kjele.
  • Kjernetemperatur i grøten bør være ca 75-80 °C. Rør under oppvarming og før servering.