Vår historie

Viktige milpæler

Fjordlands tidslinje er preget av mange små og store begivenheter siden oppstarten vår i 1994. Her er det vi anser som våre viktigste milepæler:

1994:    Fjordland ble etablert av TINE

1994:    Overtok ansvaret for merkevarene Brelett, Bremykt  og grøt

1996:    KOS kjølte desserter ble lansert

1997:    Fjordland fersk pasta ble lansert

1997:    De første Fjordland-middagene ble lansert

1998:    Overtok ansvaret for det franske varemerket Yoplait i Norge

2002:    Fjordland lanserer serveringsklare supper i skål

2010:    Første i Europa som tar i bruk skinpack-teknologi på skåler til ferdigmat

2014:    Fjordland kjøper opp 75% av aksjene i matvarehuset og Transporty AS.

2016:    Fjordland kjøper aksjemajoriteten i Matlyst AS, Safari Næringsmidler AS og Fana Catering AS