Vil du jobbe hos oss?

Vi har et sammensatt arbeidsmiljø med blant annet kokker, ernæringsfysiologer, markedsførere, selgere og økonomer. Dette er med på å gjøre det både lærerikt, spennende og utviklende å jobbe hos oss.

På jobb hos Fjordland

Du og Fjordland? 

Vi er en flat og moderne organisasjon der alle har mulighet til å påvirke. Vi liker å ta vare på hverandre, og er stolte av vårt gode arbeidsmiljø!

Vi er avhengige av dyktige og motiverte medarbeidere med riktig kompetanse, derfor prioriterer vi kompetanseutvikling hos hver enkelt for å nå våre mål og ambisjoner. Vi er opptatt av å gjøre det vi sier vi skal gjøre, og å skape en vinnerkultur – for alle.

Om Fjordland

Fjordland Gruppen består av Fjordland AS, Matvarehuset AS, Safari Næringsmidler AS og har i tillegg eierinteresser i Kokkeløren AS. Omsetning for Fjordland Gruppen i 2018 var 1,8 mrd. NOK, med totalt ca. 160 ansatte.

Fjordland AS er en merkevarebedrift som utvikler, selger og markedsfører merkevarene Fjordland, Bremykt, Brelett, Yoplait, LIBERTÉ og KOS. Fjordland står for nyskapende matkultur, og vi setter vår stolthet i å tilby god mat laget på skikkelige råvarer. Vi skal tilfredsstille forbrukerens behov for forenkling uten at det går på bekostning av smak og kvalitet. 

Fjordlands produkter finnes i dagligvarebutikker over hele landet. Flere av produktene er også tilgjengelige i andre salgskanaler som kiosker og bensinstasjoner. I tillegg leverer vi til sykehus, institusjoner, kantiner, hoteller og restauranter.