Fjordland BOX

Fjordland BOX er serie mindre ferdigretter. Dette er smaksrike, rimelige varmretter som passer like bra til lunsj, liten middag eller som et varmt kveldsmåltid.

Vi presenterer Fjordland BOX – en serie rimelige, små og varme måltider

Nordmenns måltidsmønster er i endring. En stor undersøkelse utført av IPSOS i 2018 viser at hele 1 av 3 varme måltider er litt mindre, som f.eks. lunsj, et varmt måltid når man kommer sent hjem eller et kveldsmåltid. Derfor tilbyr Fjordland en serie smaksrike og spennende småretter som enkelt kan varmes og spises til lunsj, som mindre middag eller når du kommer sent hjem. Serien heter Fjordland BOX og lanseres med en curryrett, en pastarett og to spennende supper. Serien kommer i små bokser som er enkle å håndtere og spise fra.

Vi har bevisst valgt å ikke ha et ekstra lokk med skje eller gaffel på denne serien, for å spare plast og miljø. Serien har blitt grundig testet og vi er glade for at forbruker har falt for både smakene, porsjonstørrelsen og ikke minst den gode prisen. Forbruker sier at dette er noe de har savnet i butikkhylla, sier Inger-Lise Bestum, kategorisjef ferdigmat i Fjordland.

Yellow Curry

En balansert rett med mye smak. Den inneholder kylling, ris og 31 % grønnsaker. Retten er kilde til protein og har et lavt innhold av mettet fett. Yellow Curry inneholder selvfølgelig norsk kjøtt, som alle Fjordlands kjøttretter gjør. Dette er forbrukertestens store vinner.

Cheese & Bacon

Denne italienske pastaretten inneholder små pastamakaroni i en fyldig ostesaus med bacon. Nordmenn elsker italiensk mat og dette er en bankers variant for de fleste.

Thai Curry Soup

En herlig spicy grønn currysuppe med trykk. Suppen er fyldig og god med 36 % moste grønnsaker. Det følger også med deilige og sprø krutonger for ekstra krunsj. Denne retten er vegetarisk.

Sweet Potato Soup

En kremet og smaksrik søtpotetsuppe med hele 48 % moste grønnsaker. Retten har et lavt innhold av mettet fett og er en kilde til kostfiber. Også her følger det med deilige og sprø krutonger. Denne retten er vegetarisk.