Fjordland i skål

Alt du liker med Fjordland – bare enda raskere og enklere

Fjordland I SKÅL

Skikkelig middag – bare enda enklere 

Fjordland i skål er våre enkleste middagsretter. Rettene i serien kommer i en skål, som du enkelt kan varme i mikroen og spise rett fra.

Serien inneholder flere klassiske retter, men også mer spennende smaksvarianter. I rettene bruker vi, så langt det er mulig, norske råvarer. Og vi bruker alltid norsk kjøtt og fisk i Fjordland i skål.

Fjordland i skål med flere miljøtiltak

I februar 2020 relanserte vi serien med nytt og fresht design. I tillegg fjernet vi dagens engangsgaffel for å spare plast og miljø. Dette tiltaket reduserer årlig plastforbruk med hele 13 tonn. Fjordland endrer også fargen på selve skålen på flere av variantene, slik at skålen enklere kan sorteres ut for resirkulering.

Fjordland er også opptatt av å bidra til å redusere matsvinn og går nå over til BEST FØR-merking av alle retter i serien. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt. Eneste ulempe er at smaken kan tape seg.

 
Merking av kjøttfrie retter

Noen av rettene i serien Fjordland i skål er vegetariske og disse blir tydeligere merket på emballasjen.

Stadig flere nordmenn ønsker å gjøre endringer i kostholdet ved å redusere sitt kjøttforbruk. Vi ønsker å svare på dette ønsket, og innfører derfor en «Kjøttfri dag-merking» som skal gjøre det enklere å finne kjøttfrie produkter i ferdigmathyllen.

Merkingen kommer på tvers av våre produktserier og ser slik ut:

Merking for vegetariske og veganske retter


Les mer: Se alle våre vegetariske retter her