Grøt

Grøt er hverdagsmat, grøt er festmat, grøt er tradisjonsmat - grøt er kultur. Grøt passer hele spisedøgnet! Fjordland har forskjellige ferske grøter - risgrøt, rømmegrøt, byggrynsgrøt, havregrøt og 4-korngrøt.

Kampanje: Finn gullsleiva i pakken

Finn gullsleiva og bli med i trekningen av en unik Norgesreise eller en av våre andre 99 pengegavekort.

Fra mai til august 2020 finner du rømmegrøtpakninger over det ganske land med konkurransetrykk på. Inne i 100 av av disse pakningene finnes det en «gullsleiv» med en kode på. Finner du en slik, har du vunnet! Men hva premien er får du vite ved å registrere koden på fjordland.no/gullsleiva

Det er totalt 100 premier. Hovedpremien er et reisegavekort på kr 20 000, som kan brukes på utvalgte destinasjoner og opplevelser i Norge. Alle disse er tilknyttet HANEN næringsorganisasjon. Gavekort fra Hanen er gyldig i to år fra den dagen gavekortet blir utstedt og i henhold til deres vilkår.

I tillegg deles det ut 99 pengegavekort fra Paygoo. 50 pengegavekort til verdi kr 500, og 49 pengegavekort til verdi kr 250. Alle Paygoo-kort er gyldige i fem år fra produksjonsdatoen. Utløpsdatoen er trykt på kortet.

Finn ut mer om kampanjen og delta på fjordland.no/gullsleiva. Men først må du være heldig å finne en pakning med gullsleiv inni. Og finner du ikke gullsleiva, så kan du hvertfall trøste deg med en porsjon god rømmegrøt fra Fjordland.

Grøt er hverdagsmat, grøt er festmat, grøt er tradisjonsmat - grøt er kultur. Grøt passer hele spisedøgnet! Fjordland har forskjellige ferske grøter - risgrøt, rømmegrøt, byggrynsgrøt, havregrøt og 4-korngrøt. Nå kommer favoritten risgrøt også som laktosefri.