Grøtlunsj

De første grøtlunsj-produktene ble lansert i 2014. De er fortsatt like populære og nå oppgraderer vi designet!

De kjente og kjøre grøtlunsjene fra Fjordland får ny drakt

Bygg- og havrelunsj i ny drakt

15,3 millioner grøtlunsj ble lagt i handlekurvene våre i 2019. Og flere skal det bli i 2020!

Vi har endret designet på grøtlunsjene og gleder oss til å vise det frem til forbruker. Alle variantene har fått nye fargekoder og en fristende og moderne innpakning vi er stolte av.

Selv om det er nytt design utenpå, er det likevel det samme gode innholdet. Våre bygg- og havrelunsjer inneholder fremdeles de friske, gode og sunne råvarene fra Norge, for et fullverdig og sunt mellommåltid.

Populære produkter siden 2014

Bygglunsj ble lansert i 2014, i et samarbeid med Arne Brimi, og er basert på Byggryn fra Skjåk. Det er det unike Skjåkgrynet, med de ernæringsmessige kvalitetene og den sødmefylte smaken, som gjør Bygglunsj til et sunt og godt mellommåltid.

To år senere ble Havrelunsj lansert. I dag finnes Fjordland sine grøtlunsjer i ulike varianter med mange forskjellige fristende smaker, også noen helt uten tilsatt sukker. 

Grøtlunsj uten tilsatt sukker

Etterspørselen etter sunnere produkter øker stadig og derfor lanserte vi i 2019 Bygglunsj UTEN. Serien består av to unike varianter av Bygglunsj, helt uten tilsatt sukker, men med den samme gode smaken. Bygglunsj UTEN med jordbær & lime og Bygglunsj UTEN med eple & pære. 

– Vi har jobbet lenge med både grøten og syltetøyene, for å være sikre på å få til den samme gode og sødmefylte smaken som vi vet forbrukerne liker ved dagens produkter – men helt uten bruk av sukker. For vi vet at god smak er det  viktigste  når man velger mellommåltid, sier kategorisjef Elisabet Holmefjord.