Grøtlunsj

De første grøtlunsj-produktene ble lansert i 2013. De er fortsatt like populære og familien utvides stadig. Et perfekt lite måltid i farta!

Fjordland Grøtlunsj sortiment

Populære produkter siden 2013

Fjordland Bygglunsj og Havrelunsj har blitt en favoritt hos mange. De passer perfekt for alle som er ute etter smakfulle og raske mellommåltider hjemme eller på farten. 

Se vårt utvalg av grøtlunsjer her
 

havrelunsj

 

Bygglunsj

Bygglunsj ble lansert i 2013, i et samarbeid med Arne Brimi, og er basert på Byggryn fra Skjåk. Det er det unike Skjåkgrynet, med de ernæringsmessige kvalitetene og den sødmefylte smaken, som gjør Bygglunsj til et sunt og godt lite måltid. Bygglunsj finnes i smakene Jordbær, Blåbær, og Bringebær.

 

Havrelunsj

To år senere, i 2016, ble Havrelunsj lansert. Havregrøt er en stor favoritt hos mange. Den har utallige bruksområder og er allsidig og lett å like. Havrelunsj finnes i smakene Eple/Kanel og Hagebær

Havrelunsj er laget med kuttede havrekorn og melk fra norske gårder og er en god kilde til protein. Den smaker godt alene, og kun fantasien setter begrensninger for hva den kan kombineres med – nøtter, syltetøy, fersk frukt eller bær er gode alternativer. ​ Klar til å nytes!

Her finner du oppskrifter med serveringstips for Havrelunsj

 

 

Mini_Grøt_3.png


Mini GRØT Bygg & Havre
– 
Perfekt mellommåltid til de minste

Mini GRØT Bygg & Havre er en spennende og mettende nyhet til de minste. Grøten er klar til å spises, er ferdig blandet med deilig vaniljesmak, og et perfekt lite mellommåltid enten hjemme eller på farten. Det er to små beger med 90g i hver. Grøten er laget på melk med kornsortene bygg og havre, og er en kilde til næringsstoffer som protein og fiber.

Les mer om Mini GRØT Bygg & Havre

 

 

 

GRØT_Blåbær_Vaniljesmak_miljøbilde.png

Unikt tilskudd til Fjordlands grøtfamilie!

Et unikt grøtkonsept i meierihyllen, nemlig en grøtblanding av bygg og havre. Fjordland GRØT er et lite mellommåltid, laget på superkornene bygg og havre. Det unike sjåkgrynet, sammen med steelcut havre, gjør grøten til en smakfull kilde til fiber. Den er også kilde til protein, og kommer i to varianter som har 34 % og 45 % mindre fett enn dagens grøtlunsjer. Denne grøten kommer i to deilige smaker, hvor vanilje eller blåbær iblandet i grøten gir en fantastisk smaksopplevelse. I tillegg er det lagt ved en skje, slik at den egner seg godt som et på-farten-måltid.

Disse grøtene selges eksklusivt i Coop sine butikker.

Les mer om GRØT Blåbær

Les mer om GRØT Vaniljesmak

 

 

Nyt Norge 

Alle Fjordland grøtlunsjer er Nyt Norge merket. Dette gir trygghet i at det skal være enkelt å velge norsk mat.  

 

Bambusskje til grøtlunsj

Bambusskje til grøtlunsj

3. juli 2021 ble det et forbud mot engangsartikler i plast. 

Våre grøtlunsjer har en skje i bambus som er et fornybart materiale og som vi mener er den beste løsningen som er tilgjengelig. Bambus brytes raskere ned i naturen, og bidrar ikke til spredning av mikroplast.