KOS Desserter

De klassiske dessertene kan ta tid å lage, men det er veldig enkelt å kose seg når vi har laget de for deg.

KOS sjokoladepudding

Det er lov å kose seg

Vi har gjort det enkelt for deg. I butikkhyllen finner du serveringsklare KOS desserter. Du kan velge mellom tre pudding-varianter; sjokoladepudding med vaniljesaus, karamellpudding med karamellsaus og crème brûlée.

Og ikke minst har vi klassiske KOS Riskrem og jordbærsaus. For mange blir det ikke jul uten riskrem, men riskrem-dessert er godt hele året.

Alle KOS-produktene er er klare til å nytes. Spis rett fra begeret eller ha det pent over på en tallerken for servering. Lenger ned på siden finner du oppskrifter og serveringstips om du vil prøve en ny vri. KOS deg!

Merket med «Nyt Norge»

I Fjordland bruker vi norske råvarer i størst mulig grad. Nå er KOS-puddingene våre merket med «Nyt Norge», det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke. Dette merket garanterer at hovedandelen av råvarene i produktene er norske, at bonden har fulgt norsk regelverk for matproduksjon og kan dokumentere dette, samt at maten er produsert og pakket i Norge.

Nå kan begrene gjenvinnes!

Vinteren 2021 endret vi plastbegrene på puddingene våre. Vi tar vekk fargestoffet carbon black og endrer fargen til mørk brun. Ved å bytte ut fargestoffet kan disse begrene sorteres ut på gjenvinningsanleggene, og 38 tonn plast som tidligere ble brent kan nå gjenvinnes!