KOS Desserter

De klassiske dessertene kan ta tid å lage, men det er veldig enkelt å kose seg når vi har laget de for deg.

KOS sjokoladepudding

Nyhet! Sjokoladepudding uten tilsatt sukker

KOS Sjokoladepudding uten tilsatt sukker er en tradisjonell dessert med fyldig sjokoladesmak og en kremet vaniljesaus – men helt uten tilsatt sukker! Desserten er produsert i Brumunddal og er NYT Norge merket. Dette gir trygghet i at det skal være enkelt å velge norsk mat.

KOS_sjokoladepudding_uten_sukker

Det er lov å kose seg

Vi har gjort det enkelt for deg. I butikkhyllen finner du serveringsklare KOS desserter. Du kan velge mellom tre pudding-varianter: sjokoladepudding med vaniljesaus, karamellpudding med karamellsaus og crème brûlée.

KOS_serien_2022

Og ikke minst har vi klassiske KOS Riskrem og KOS Jordbærsaus. For mange blir det ikke jul uten riskrem, men riskrem-dessert er godt hele året.

KOS_riskrem3

Alle KOS-produktene er er klare til å nytes. Spis rett fra begeret eller ha det pent over på en tallerken for servering. Lenger ned på siden finner du oppskrifter og serveringstips om du vil prøve en ny vri. KOS deg!

kos_sjokoladepudding_for_to

kos_karamellpudding_for_to

Merket med «Nyt Norge»

I Fjordland bruker vi norske råvarer i størst mulig grad. KOS-puddingene våre er merket med «Nyt Norge», det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke. Dette merket garanterer at hovedandelen av råvarene i produktene er norske, at bonden har fulgt norsk regelverk for matproduksjon og kan dokumentere dette, samt at maten er produsert og pakket i Norge.

Begrene kan gjenvinnes!

Vinteren 2021 endret vi plastbegrene på puddingene våre. Vi fjernet fargestoffet carbon black og endret fargen til mørk brun. Ved å bytte ut fargestoffet kan disse begrene sorteres ut på gjenvinningsanleggene, og 38 tonn plast som tidligere ble brent kan nå gjenvinnes!