Fra det asiatiske kjøkken til ditt!

Det asiatiske kjøkken har mange gode smaker og by på. Med inspirasjon derfra har vi i Fjordland flere spennende og smakfulle retter.

Fjordland Sous Vide asiatisk serie

Fjordland er et godt alternativ til skikkelig god middag, ferdiglaget for deg. Det er ekstra godt å få servert retter som er vanskelige å lage selv. Med et tydelig merke på hvor retten opprinnelig kommer fra, sammen med spennende serveringstips på siden av pakningen, ønsker vi å bringe det asiatiske kjøkkenet inn i kjøkkenet ditt.

Red Curry fra det thailandske kjøkken

En av rettene i den asiatiske serien er Kylling Red Curry, fra det thailandske kjøkkenet. Denne nyheten er smaksrik og medium sterk. Den er laget på autentisk vis uten fløtebaserte produkter, men kommer med en saus av kokosmelk - midt i blinken for deg som er ute etter en spennende, smaksrik og autentisk rett. 

Vi ønsker å gi deg en skikkelig «restaurantfølelse», ettersom den er tilberedt etter sous vide-metoden og fordi man får klebrig, jasminris og gryte hver for seg. Gryten har spennende grønnsaker som gulrot, sjalottløk, vannkastanjer, bambusskudd, ingefær og sitrongress; med et totalt grønnsaksnivå på 16%. 

Ny bestselger – mer grønt og uten gluten

En av våre bestselgere, Sweet & Sour, har blitt relansert med en enda bedre og mer autentisk smak. Vi har fjernet glutenholdige ingredienser og tilført 10 prosent ekstra grønnsaker. Resultatet er en bedre rett, med en enklere ingrediensliste.