MENY

Byggrynsgrøt med aprikossyltetøy og blåbær

Hva er ditt favorittilbehør til Fjordland Havregrøt? Bloggeren bak kriweb.no, Kristine Weber, sverger til kombinasjonen aprikossyltetøy og friske blåbær etter trening. Det skjønner vi godt! Ser det ikke fristende ut?


Hva er ditt favorittilbehør til Fjordland Havregrøt? Kristine Weber sverger til kombinasjonen aprikossyltetøy og friske blåbær etter trening. Det skjønner vi godt! Ser det ikke fristende ut?

Det er Kristine Weber, kvinnen bak bloggen "Mat for muskler", som har tipset oss om dette lekre serveringsforslaget: Fjordland byggrynsgrøt med aprikossyltetøy og blåbær.

Varm opp byggrynsgrøten i mikrobølgeovn eller kasserolle, tilsett en spiseskje aprikossyltetøy og dryss noen friske blåbær over. Et smakfullt mellommåltid som kan nytes med god samvittighet.

Kristine Weber er spesielt opptatt av at mat, i tillegg til å være god, skal gjøre nytte for seg, Byggrynsgrøten i seg selv er også ideell mat i forbindelse med trening, fordi den er en kilde til proteiner. I et ellers variert kosthold og sunn livsstil bidrar nemlig protein til både å bygge og opprettholde muskelmasse, samt vedlikeholde benbygningen. 

Til denne retten kan du bruke