Byggrøt med eksotisk blanding

Klassikeren Fjordland Byggrøt får et eksotisk preg med den smakfulle blanding av tranebær, pekan og pistasj. Kombinasjonen av knasende nøtter og søte bær gir deg en etterlengtet opplevelse når som helst på dagen.

Byggrøt med eksotisk blanding tranebær, pecan og pistasje.
Ingredienser
  • Fjordland Byggrøt
  • Tranebær
  • Pekannøtter
  • Pistasjenøtter
Fremgangsmåte:
  1. Denne oppskriften er like enkel som den er god. Varm opp en pakke Fjordland Byggrøt i mikrobølgeovn eller kasserolle, dryss en blanding med tranebær og nøtter over.

Tranebær kalles ofte «amerikanske tyttebær», og tilhører samme familie som våre tyttebær og blåbær. De egner seg ikke som friske og rå, men er søte og gode når de er tørket.

Pekannøtter kalles "amerikanske valnøtter", men smaken er noe rundere, fyldigere og søtere enn våre norske valnøtter.

Denne retten har virkelig en amerikansk touch over seg. Men byggrøten fra Fjordland er 100% norsk.

Produkt brukt i oppskriften: