Byggrynsgrøt med eksotisk blanding

Klassikeren Fjordland Byggrynsgrøt får et eksotisk preg med den smakfulle blanding av tranebær, pecan og pistasje. Kombinasjonen av knasende nøtter og søte bær gir deg en etterlengtet opplevelse når som helst på dagen.

Byggrynsgrøt med eksotisk blanding tranebær, pecan og pistasje.
Ingredienser
  • Fjordland Byggrynsgrøt
  • Tranebær
  • Pecannøtter
  • Pistasjenøtter
Fremgangsmåte:
  1. Denne oppskriften er like enkel som den er god. Varm opp en pakke Fjordland byggrynsgrøt i mikrobølgeovn eller kasserolle, dryss en blanding med tranebær og nøtter over.

Tranebær kalles ofte «amerikanske tyttebær», og tilhører samme familie som våre tyttebær og blåbær. De egner seg ikke som friske og rå, men er søte og gode når de er tørket.

Pecannøtter kalles "amerikanske valnøtter", men smaken er noe rundere, fyldigere og søtere enn våre norske valnøtter.

Denne retten har virkelig en amerikansk touch over seg. Men byggrynsgrøten fra Fjordland er 100% norsk.

Produkt brukt i oppskriften: