MENY

Byggrynsgrøt med frukt og bær

Visste du at Fjordland Byggrynsgrøt passer perfekt til frukt og bær? Enten som frokost eller som en frisk dessert. For mer inspirasjon, besøk siden til Opplysningskontoret for frukt og grønt - frukt.no


Visste du at Fjordland Byggrynsgrøt passer perfekt til frukt og bær? Enten som frokost eller som en frisk dessert.

Vi spurte Opplysningskontoret for frukt og grønt, frukt.no, om hva de kunne tenke seg som topping på Fjordland Byggrynsgrøt. De svarte at her er det bare fantasien som setter grenser! For byggrynsgrøt er nemlig et perfekt følge til de fleste frukter og bær - enten som frokost eller som en frisk dessert.

På grunn av melken i grøten, er Fjordland Byggrynsgrøt en perfekt match til friske bær. Det er en grunn til at så mange av oss liker jordbær med fløte om sommeren! Hvis du likevel er litt rådvill når det kommer til kombinasjoner har vi noen råd: Bland bær og frukt. Bær har godt med syrlighet, mens frukt har ofte en litt fastere konsistens. Bringebær er friskt mens banan gir litt mer å tygge på og sødme. Og ha gjerne honning i bakhånd hvis du kjenner at det kunne vært fint med litt ekstra sødme.

Til denne retten kan du bruke