Byggrynsgrøt med lemon curd
Byggrynsgrøt med en litt syrlig lemon curd og gresskarkjerner smaker utrolig friskt og er like god varm som kald.
![Byggrynsgrøt med lemon curd](/oppskrifter/Byggrynsgrot-med-lemon-curd/_/image/9570fc91-1412-49e7-bf76-8f818698ae92:b32a2a28bc5a1515c8df63d9e3282511cf709b03/block-160-90/Byggrynsgr%C3%B8t%20med%20lemon%20curd.jpg?quality=80)
Porsjoner: 1
Ingredienser
- 1 pk Fjordland Byggrynsgrøt
- 1 ss lemon curd
- 1 ss ristede gresskarkjerner
Fremgangsmåte:
- Ha gresskarkjerner i en panne uten fett på høy varme. Rist på pannen til gresskarkjernene «popper». Ta av varmen og avkjøl.
- Varm opp grøten etter anvisning eller ha den kald i en skål.
- Ha over en skje lemoncurd og gresskarkjerner. Nyt!
Tips: Her kan man variere med andre typer syltetøy og kjerner. Bruk det du har!