MENY

Byggrynsgrøt med spekeskinke og vårløk

Har du prøvd Fjordland Byggrynsgrøt til middag? Har du tenkt på å kombinere den med lekker Santa Kristina-spekeskinke og små biter av frisk vårløk? Det er bare kreativiteten som setter grenser.


Har du prøvd Fjordland Byggrynsgrøt til middag? Har du tenkt på å kombinere den med lekker Santa Kristina-spekeskinke og små biter av frisk vårløk?

Mange spiser spekemat til rømmegrøt, men har du tenkt på at det smaker like godt med noe salt til byggrynsgrøten? Et par lekre skiver Santa Kristina-skinke og fristende små biter av frisk vårløk, og vips har du et deilig middagsmåltid.

Santa Kristina-skinke er en langtidsmodnet norsk spekeskinke av beste kvalitet, inspirert av Syd-europeisk spekemattradisjon. Skinkene saltes, modnes og tørkes i minimum 24 måneder for å få den riktige smaken. Og det er virkelig verdt ventetiden.

Vårløken blir plukket før den er fullt utvokst, og er derfor mildere og mykere i konsistensen enn for eksempel purreløken.

La deg inspirere! Bruk den spekematen og løktypen du liker best. Og gi oss gjerne tilbakemelding om du kommer opp med en oppskrift du mener er verdt å dele!

Til denne retten kan du bruke