MENY

Havregrøt med honning

Kvalitetssjef i Honningcentralen, Tora Snorradottir, har tipset oss om å bruke en klatt honning som smørøye i Fjordland Havregrøt. Genialt! Sammen med kokosmasse, tørket ananas og tranebær blir det et lekkert lite mellommåltid.


Denne oppskriften er det kvalitetssjef i Honningcentralen, Tora Snorradottir, som har delt med oss. Honningcentralen har som hovedoppgave å omsette honning og forsyne birøkterne med alt de trenger av utstyr til birøkten.

På denne havregrøten er smørøyet erstattet med en klatt honning! Honningen gir deg gulfargen til smøret og søtsmaken til sukkeret. I tillegg til honning, har vi drysset kokosmasse, tørket ananas og tranebær over havregrøten. Disse eksotiske smakene kler den tradisjonelle havregrøten godt, og passer perfekt som et enkelt mellommåltid når du har lyst til å prøve noe nytt.

Les mer om honning på Honningcentralen sine sider, honning.no

Se flere serveringstips her

Til denne retten kan du bruke