Havregrøt med honning

Har du tenkt på å bytte ut smørøyet i grøten med noe annet gult?Bruk en klatt honning! Sammen med kokosmasse, tørket ananas og tranebær blir det et lekkert måltid med eksotiske smaker.

Havregrøt med honning, kokosmasse, tørket ananas og tranebær
Ingredienser
  • Fjordland Havregrøt
  • Honning fra Honningcentralen
  • Kokosmasse
  • Tørket ananas
  • Tranebær
Fremgangsmåte:
  1. Varm grøten etter anvisning på pakken, eller ha den kald om du foretrekker det.
  2. Ha en klatt honning midt i grøtbollen og dryss over resten av tilbehøret.

Denne oppskriften er det kvalitetssjef i Honningcentralen, Tora Snorradottir, som har delt med oss. Honningcentralen har som hovedoppgave å omsette honning og forsyne birøkterne med alt de trenger av utstyr til birøkten.

Les mer om honning på Honningcentralen sine sider, honning.no

Produkt brukt i oppskriften: