MENY

Havregrøt med revet gulrot

Gulrot er noe av det beste du kan spise, og sammen med eple, mandler og kanel, smaker det utrolig godt på Fjordland Havregrøt. Også så enkelt da! Bare se her:


Denne videoen viser hvor enkelt det er å variere med Fjordland havregrøt. Når havregrøten er ferdig varmet opp, enten i mikrobølgeovn eller kasserolle, er det bare å strø frukt, krydder og nøtter over.

De råvarene vi har valgt som tilbehør her er meget smakfulle og utfyller hverandre perfekt: Revet gulrot og eple, kanel og hakkede mandler.

Mange har sikkert smakt raspet eple og gulrot sammen før, enten som tilbehør til middag, eller som en lett salat. Og eple og kanel er en klassisk smakskombinasjon i både te, kaker og og annet bakverk. Smakene i seg selv er ikke nye, men blandet sammen, oppå Fjordland havregrøt, kan de kanskje bidra til en aha-opplevelse eller to. 

Se flere serveringstips her

Til denne retten kan du bruke