Havregrøt med salt tilbehør
Grøten trenger ikke å være søt, den smaker også godt med salt tilbehør. Denne varianten tar litt tid å tilberede men er helt klart verdt det om du liker det litt salt.
![Havregrøt med salt tilbehør](/oppskrifter/Havregrot-med-salt-tilbehor/_/image/da5fb2c3-3fa0-4b79-9f14-181594171e38:8e08e283e42ebed47813cdaebefddbeac11ec657/block-160-90/Havregr%C3%B8t%20med%20salt%20tilbeh%C3%B8r.jpg?quality=80)
Ingredienser
- Fjordland Havregrøt
- Olje
- Salt
- Mandler
- Spekeskinke
- Timiansalt
Fremgangsmåte:
- Bland litt olje, salt og mandler i en bolle. Spre de utover i en langpanne. Puttes i ovnen i 8-10 minutter på ca. 180 grader.
- Spekeskinken stekes i en stekepanne til de blir sprø.
- Varm grøten etter anvisning på pakken og server med spekeskinke, mandler og timiansalt. Den sprø og salte smaken gir en god og spennende smakskontrast til grøten. Vel bekomme!