Havregrøt med spennende tilbehør
Grøt spises ikke lenger kun på tradisjonelt vis. Vi spiser grøt med spennende toppinger og tilbehør, og grøttapas er blitt et begrep.
![Havregrøt med sprøstekt spekeskinke, valnøtter, bringebær, parmesan, pepper og granateple](/oppskrifter/Havregrot-med-spennende-tilbehor/_/image/0b617bae-2b69-4e14-86c0-714c4e0b07da:62af196a59db3f550ae541108f1b14f31eccbfe6/block-160-90/Havregr%C3%B8t%20bacon%20parmesan%20n%C3%B8tter.jpg?quality=80)
Ingredienser
- Fjordland Havregrøt
- Sprøstekt spekeskinke eller bacon
- Valnøtter
- Bringebær
- Parmesan
- Pepper
- Granateplekjerner
Fremgangsmåte:
- Stek spekeskinke eller bacon sprøtt.
- Tilbered grøten etter anvisning på pakken.
- Server grøten med spekeskinke eller bacon, parmesanflak, valnøtter og friske bær.