MENY

Risgrøt med rørte bær

Prøv Fjordland Risgrøt med rørte bær. Det får deg garantert til å smile :-)


Rørte bær er nettopp det det høres ut som, nemlig bær som er rørt sammen, men det kan også beskrives som rått syltetøy uten koking, og har derfor begrenset holdbarhet. Så ikke rør mer bær enn du vet at du kommer til å spise opp i løpet av et par dager. Du kan røre både bringebær, rips, jordbær og blåbær.

Høysesongen for norske bær er rett rundt hjørnet, så nå er det snart på tide å løpe og kjøpe. De smaker så friskt og godt at du knapt trenger å tilsette sukker i det hele tatt.

Og har du rørt sammen mye bær, og vet ikke om du rekker å spise opp alt med det samme, kan du fryse ned de rørte bærene i isterningposer. Da er det bare å ta ut så mange terninger du har bruk for hver gang du ønsker deg en frisk porsjon Fjordland Risgrøt med rørte bær.

Til denne retten kan du bruke