MENY

Risgrøt som er rask å lage

Litt småsulten på kveldstid, men har andre prioriteringer enn å kokkelere? Fjordland Risgrøt er enkel å tilberede og kan nytes mens du gjør det du har aller mest lyst til.


Litt småsulten på kveldstid, men har andre prioriteringer enn å kokkelere? Fjordland Risgrøt er enkel å tilberede og kan nytes mens du gjør det du har aller mest lyst til.

Fjordland Risgrøt har mange fordeler. En av dem er at grøten går fort å tilberede. En annen er at den er enkel å tilberede. En tredje er at den kommer i perfekte porsjonspakninger hvis man har tenkt å spise den alene i fred og ro. En fjerde er at den er enkel å spise om man bare har én hånd tilgjengelig, og den femte, og kanskje aller viktigste fordelen med Fjordland Risgrøt, er at den smaker aldeles nydelig. Enten som den er, uten noe tilbehør, eller med favorittene kanel, sukker og smørøye. Eller med noe helt annet.

For det er en sjette fordel med Fjordland Risgrøt: Det finnes nesten ikke grenser for hva man kan bruke som tilbehør. Tilsett det du har lyst på der og da, om det er nøtter, frukt, bær, skinkebiter eller sjokoladesaus. For når du skal kose deg, og gjøre det du har aller mest lyst til å gjøre, er det viktig at maten du spiser også er det du har aller mest lyst til å spise.

Til denne retten kan du bruke