Gratinert rømmegrøt med poteter og brunost
![Gratinert rømmegrøt med poteter og brunost](/oppskrifter/gratinert-rommegrot-med-poteter-og-brunost/_/image/8b2b8eaf-3102-46b3-aa9f-c51b9fd2107a:cc518f6ee9b772faac3d81cbfe555c616b56113e/block-160-90/Fjordland_r%C3%B8mmegr%C3%B8t_Gratinerte_poteter_Brunost_72px.jpg?quality=80)
Porsjoner: 4 porsjoner
Ingredienser
- 2 pk Fjordland Rømmegrøt 350 g (totalt 700 gram)
- 400 g poteter
- 300 g spekeskinke
- Sylteagurk
- Brunost
- 4 stk fiken
- Salt
- Pepper
Fremgangsmåte:
- Skjær potetene i skiver og kok opp.
- Hell av vannet og bland i rømmegrøten til det dekker.
- Smak til med salt og pepper.
- Legg det i en form, legg skiver av brunost over og sett det inn i ovnen. Gratineres.
- Server med spekeskinke, sylteagurk og fiken.