MENY

Turgrøt

Fjordland sine grøter er utrolig praktiske å ha med på tur. De er ferdig innpakket og trenger bare rask oppvarming.


Vi nordmenn er svært glade i turer i skog og mark, eller over åpne fjell og lange vidder. Timene raser fort forbi når man passerer en gammel seter, et fossefall eller kanskje en rev som lusker rundt i ly blant trærne. Det er noe med roen, kontrastene og det dypere perspektivet man får på livet. Det å være knøttliten i et mektig landskap og det at tiden ikke lenger spiller noen rolle. Og den store gleden man kjenner når beina er blitt trøtte og magen knurrer, ved å fyre opp primusen og ta seg en lenger velfortjent grøtrast.

Fjordland sine grøter er utrolig praktiske å ha med på tur. De er ferdig innpakket og trenger bare rask oppvarming. Det er bare å nyte gleden fra dine turvenner når du drar grøten opp fra sekken og inviterer til mat. Favorittgrøten varmes enkelt i en kjele på et propanapparat eller i en kjele over bål.

Tips: Ta med kanel og sukker blandet i en tett boks. Husk smør!  

Til denne retten kan du bruke