MENY

Havregrøt med musli, bær og banan

Har du prøvd å røre musliblandingen rett inn i Fjordland Havregrøt? Et crispy og smakfullt frokostalternativ. Særlig hvis du pynter med friske bær og skiver av banan.


Det enkle er ofte det beste, sa noen en gang. Og hva er vel enklere enn å varme en pakke Fjordland havregrøt og drysse over dine favorittbær og noen bananskiver? Varm grøt med kalde, friske, fargerike frukter er en smakfull frokost for både liten og stor. Dette er en sikker favoritt hos selv den mest kresne og en smart måte å få i seg frukt og bær på.

Både bringebær og blåbær er bær du nesten ikke kan få nok av. Har du ingen friske bær liggende, er Fjordland havregrøt nydelig med syltetøy også. Velg da gjerne et syltetøy med mindre sukker. Her er det bare å prøve seg frem.

Banan egner seg godt til frokost eller før trening. Hvis du skal bruke banan i matlaging, og særlig til varm mat, kan det lønne seg å velge de minst modne. Disse bananene inneholder fortsatt nok stivelse til å tåle oppvarming, og går ikke så lett i oppløsning.

Se flere serveringstips her

Til denne retten kan du bruke