Havregrøt med müsli, bær og banan

Har du prøvd å røre müsliblandingen rett inn i Fjordland Havregrøt? Et crispy og smakfullt frokostalternativ. Særlig hvis du pynter med friske bær og bananskiver.

Havregrøt med müsli, bær og banan

Porsjoner: 1

Ingredienser
  • 1 pk Fjordland Havregrøt
  • 3 ss Müsli eller granola
  • En neve bringebær
  • En neve blåbær
  • 1/2 Banan
Fremgangsmåte:
  1. Ha grøten kald, eller varm den etter anvisning på pakken.
  2. Rør inn ønsket müsli eller granola.
  3. Skjær banan i skiver og fordel over grøten sammen med bær.

Tips: Fjordland havregrøt nydelig med syltetøy også.

Banan egner seg godt til frokost eller før trening. Hvis du skal bruke banan i matlaging, og særlig til varm mat, kan det lønne seg å velge de minst modne. Disse bananene inneholder fortsatt nok stivelse til å tåle oppvarming, og går ikke så lett i oppløsning.

Produkt brukt i oppskriften: