Havregrøt med müsli, bær og banan
Har du prøvd å røre müsliblandingen rett inn i Fjordland Havregrøt? Et crispy og smakfullt frokostalternativ. Særlig hvis du pynter med friske bær og bananskiver.
![Havregrøt med müsli, bær og banan](/oppskrifter/havregrot-med-musli-baer-banan/_/image/7baaf639-f2e0-4558-8d63-1de42edc04ee:1453724684109a3f3d7e22efc1c964b6dfbd1322/block-160-90/Havregr%C3%B8t%20med%20musli,%20b%C3%A6r%20og%20banan.jpg?quality=80)
Porsjoner: 1
Ingredienser
- 1 pk Fjordland Havregrøt
- 3 ss Müsli eller granola
- En neve bringebær
- En neve blåbær
- 1/2 Banan
Fremgangsmåte:
- Ha grøten kald, eller varm den etter anvisning på pakken.
- Rør inn ønsket müsli eller granola.
- Skjær banan i skiver og fordel over grøten sammen med bær.
Tips: Fjordland havregrøt nydelig med syltetøy også.
Banan egner seg godt til frokost eller før trening. Hvis du skal bruke banan i matlaging, og særlig til varm mat, kan det lønne seg å velge de minst modne. Disse bananene inneholder fortsatt nok stivelse til å tåle oppvarming, og går ikke så lett i oppløsning.