Havregrøt med yoghurt, jordbær og gresskarkjerner

Har du prøvd å kombinere Fjordland Havregrøt med ulike typer tilbehør? Med Jordbær, Yoplait Double 0% vaniljeyoghurt og ristede gresskarkjerner får du en frisk start på dagen!

Havregrøt med yoghurt, jordbær og gresskarkjerner
Ingredienser
  • 1 pk Fjordland Havregrøt
  • Yoplait Double 0% vanilje
  • Friske jordbær
  • Gresskarkjerner
Fremgangsmåte:
  1. Bland yoghurt i grøten.
  2. Ha på noen friske jordbær og knasende, gode gresskarkjerner og plutselig har du forvandlet den tradisjonelle havregrøten til et lekkert og velbalansert frokostmåltid.

Havregrøt er for mange en naturlig del av frokosten. Men har du tenkt på at du med enkle grep kan gjøre frokostgrøten til en frisk og fargerik start på dagen?

Jordbærene har nydelig rødfarge og syrlig, men også søt smak. Gresskarkjernene er heller ikke bare til pynt. De smaker helt nydelig når de er ristet i stekepanne eller på plate i ovnen.

Salt, sprøtt, syrlig, søtt, kaldt, varmt; Denne frokostgrøtretten har det meste!

Produkt brukt i oppskriften: