MENY

Havregrøt med yoghurt, jordbær og gresskarkjerner

Har du prøvd å kombinere Fjordland Havregrøt med ulike typer tilbehør? Med Jordbær, Yoplait Double 0% vaniljeyoghurt og ristede gresskarkjerner får du en frisk start på dagen!


Havregrøt er for mange en naturlig del av frokosten. Men har du tenkt på at du med enkle grep kan gjøre frokostgrøten til en frisk og fargerik start på dagen?

Ved å tilsette yoghurten Yoplait Double 0% vanilje, noen friske jordbær og knasende, gode gresskarkjerner, har du plutselig forvandlet den tradisjonelle havregrøten til et lekkert og velbalansert frokostmåltid.

Jordbærene har nydelig rødfarge og syrlig, men også søt smak. Gresskarkjernene er heller ikke bare til pynt. De smaker helt nydelig når de er ristet i stekepanne eller på plate i ovnen.

Salt, sprøtt, syrlig, søtt, kaldt, varmt; Denne frokostgrøtretten har det meste!

Til denne retten kan du bruke