KaramellKOS Frappé

Iskaffe med karamellsmak - NAM! Se hvor enkelt det er!

KaramellKOS Frappé

Porsjoner: 1

Ingredienser
  • 1 beger KOS karamellpudding
  • 1 dl knuste isbiter
  • 1/2 dl melk (helst H-melk)
  • 3 ss kaffe (helst espresso)
Fremgangsmåte:
  1. Lag kaffen og la den stå til den er kald.
  2. Ha karamellpuddingen, melk, isbiter og kald kaffe i en blender. Juster kaffemengden etter smak.
  3. Ha noen isbiter i ett høyt glass. Hell frappéen over. Sprøyt pisket kremfløte på toppen av frappéen. Server med sugerør.
  4. Det er ofte litt karamellsaus igjen i begeret,  ha den på toppen av kremen. 

Tips: Drikken kan også lages som en karamell-milkshake uten kaffe. Da passer den også til barn.

Produkt brukt i oppskriften: