KOS Karamellpudding med karamelliserte mandler
Med karamelliserte mandler kan du på enkelt vis ta karamellpuddingen til nye smakshøyder.
![Karamellpudding med karamelliserte mandler](/oppskrifter/karamellpudding-med-karamelliserte-mandler/_/image/66e73baa-af32-4731-be5f-3ab5af43e37e:5419f795f4238348b6cab463952af630138c22e9/block-160-90/KOS%20karamellpudding%20med%20karamelliserte%20mandler.jpg?quality=80)
Ingredienser
- KOS Karamellpudding
- 150 gram mandler
- 4 ss melis
Fremgangsmåte:
- Ha 150 gram mandler i en middels varm stekepanne, med 4 ss melis. Rør godt rundt hele tiden, til melisen «smelter» og mandlene karamellisere seg. Legg mandlene over på en bakepapir, la dem avkjøles.
- Hvelv Karamellpuddingen over på en tallerken før servering.
- Hakk mandlene før du strør dem over hvelvet karamellpuddingen, så får du et godt og sprøtt lokk på toppen.