KOS Karamellpudding med popcorn

Lyst på en helt ny dessertvri? Da må du prøve KOS Karamellpudding toppet med lettsaltet popcorn, vendt i karamell. Og det beste av alt, det er utrolig enkelt å lage!

KOS Karamellpudding med popcorn

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 KOS Karamellpudding (2 pakker)
  • 1 dl popcorn (upoppet)
  • 2 ss smør
  • 1 ¼ dl sukker
  • ¼ dl vann
Fremgangsmåte:
  1. Lag popcorn (stek med smør) etter anvisning på pakken. Hell det over på bakepapir.
  2. Kok opp sukker og vann, skru ned varmen og la det småkoke til det er gyllent (dette tar ca. 15 minutter). Rør av og til. Mot slutten av koketiden kan blandingen krystallisere seg, da er det viktig å røre hele tiden. Hell den gylne karamellen over popcornet og bland forsiktig med en skje. Pass på fingrene, dette er veldig varmt.
  3. Hvelv karamellpuddingen på en tallerken og dryss over popcorn. Ha en knasende KOSelig stund!

Tips: Her kan man bruke mikropopcorn eller ferdig kjøpt dersom man ønsker det.

Produkt brukt i oppskriften: