MENY

Risgrøt etter en aktiv dag i akebakken

Få ting er så godt som å komme inn i varmen etter å ha vært ute en frisk vinterdag. Og Fjordland Risgrøt varmer spesielt godt etter en aktiv dag i akebakken.


Få ting er så godt som å komme inn i varmen etter å ha vært ute en frisk vinterdag. Og Fjordland Risgrøt varmer spesielt godt etter en aktiv dag i akebakken.

Aking er en herlig kombinasjon av fysisk aktivitet og ren og skjær glede. Både fornuftig og fornøyelig, med andre ord. Akkurat som Fjordland risgrøt!

Etter en dag i akebakken synes vi det er greit å holde seg til klassikeren, og by på smør, sukker og kanel som tilbehør til risgrøten. Hvis du har lyst til å være litt småsprø kan du spe på med noen søte rosiner. Og hvis du er like dristig i tilbehøret som i akebakken, kan jo noen sprø eplebiter være tingen som topper risgrøten.

Fjordland anbefaler uansett at man etter en hektisk dag med mye moro og en god porsjon grøt i magen, inntar en avslappet stilling i sofaen med et pledd og passende lett underholdning for å toppe en bortimot perfekt dag.

Til denne retten kan du bruke